Rejser til Casale Marittimo

Tag på ferie tæt ved vandet midt på den Toscanske kyst

Book din næste ferie i denne lille maleriske by på toppen af bakken, midt i det bølgende landskab, og kun 12 km fra sandstrandene ved Cecina Mare.

Byen har historisk hørt under Firenze, men ved en folkeafstemning i 1860, stemte indbyggerne i Casale Marittimo for annektering i Kongeriget Sardinien (senere en del af Kongeriget Italien fra 1861). Af i alt 320 vælgere var der kun én stemme imod. I dag har Casale Marittimo godt 1.000 indbyggere og er en del af Pisa-provinsen. Man skal ikke forvente sig det store natteliv i Casale Marittimo, men der er et par spisesteder, caféer og mulighed for daglige indkøb. Byen har en afslappende og skøn atmosfære og ligger i 214 meters højde - det lyder ikke af meget, men da der kun er kort afstand til kysten er der faktisk gode udsigter fra det meste af byen.

Kort over Casale Marittimo i Toscana

Klik på kortet herunder og se et kort over området. Her kan du se placeringen af de forskellige hoteller og ferieboliger, samt læse om afstande til fx. lufthavne, køreafstande til Danmark og meget mere.Book hotel, ferielejlighed eller feriehus i området omkring Casale Marittimo

Du finder altid gode overnatningsmuligheder i Toscana hos os, og hvis vi ikke pt. har noget ledigt i selve Casale Marittimo, så hjælper vi med at finde noget i nærheden. Mange italienske bed & breakfasts ligger på landet med kort afstand til den nærmeste by, og det gælder også her i kystbjergene omkring Pisa.

Benyt dig af vores intelligente søgemaskine i toppen af siden, hvor du hurtigt finder frem til ledige ferieboliger med charme og stil. Vi råder over flere end 1.400 ferieboliger fordelt over hele Italien, men intet sted har vi større udvalg end i det centrale Toscana, som er elsket og velbesøgt af danskere hele året.

Transport

Ligesom alle andre destinationer i Toscana, er det muligt at køre i egen bil til Casale Marittimo. Afstanden til Danmark er ca. 1.600km, og ruten går typisk via Milano, hvorefter man krydser Appeninerne ved Parma, eller via Bologna og Firenze, for at nå frem til kysten langs Det Liguriske Hav.

Nærmeste lufthavn til Casale Marittimo er naturligvis Pisas internationale lufthavn, som har mange lavprisruter ud i Europa. Det tager ca. en time at nå frem i bil herfra, primært via motorvej E80.

Pga. den klejne størrelse finder man ikke de store indkøbsmuligheder i Casale Marittimo, men omkring byens centrale torv finder man dog en lille håndfuld restauranter og caféer, samt et par specialbutikker. For de lidt større armbevægelser kan man køre 10km i retning mod kysten, hvor man finder byen Cecina. Her er både deciderede supermarkeder og et noget større udvalg af madsteder.

Udflugter, attraktioner og seværdigheder

Kan du heller ikke få nok af gamle bjergbyer og borge, så tag en tur til Bolgheri, som ligger kun 7km væk. Herfra er en smuk udsigt over vinmarker og havet, og mulighed for at drømme sig tilbage til middelalderen.

Har man børn og andre vandhunde med på rejsen, så er Acqua Village Cecina det helt store hit med masser af vandrutschebaner og bassiner, mens forlystelsesparken Cavallino Matto er til de mere tørskoede, som kan more sig i klassiske tivoli-forlystelser spredt ud over hele 60.000 m2.

For de fleste står en dag i Pisa naturligvis også ret højt på ønskelisten, når rejsen går til Toscana. Udover det utroligt berømte tårn, byder Pisa også på god mad, shopping, flot arkitektur i opretstående stilling, og en afslappet atmosfære.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Casale Marittimo

Hvad siger gæsterne i Casale Marittimo?

9,3
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 11 anmeldelser