Rejser til Casole d'Elsa

Middelalderby med panoramaudsigt over bløde bakker i Toscana

Denne henrivende lille landsby byder på alt det, man drømmer om ved Toscana. Her får du en unik, stemningsfuld ramme om din ferie.

Casole d'Elsa kendes tilbage fra Middelalderen, hvor der blev opført en borg på stedet. Denne blev i de følgende århundreder udvidet og forstærket. Når man i dag ser den og resten af den gamle by ligger på sin høje bakke og beherske landskabet, er man da heller ikke i tvivl om, at den har været let at forsvare gennem tiderne. 

Kort over Casole d'Elsa

Klik på kortet over Toscana og få et overblik over byen med de hoteller, feriehuse og ferielejligheder, vi tibyder her og i resten af området.

Byen

Casole d'Elsa har omkring 3000 indbyggere. I den ene ende af byen ligger det massive fort, længere nede ad gaden ligger den maleriske kirke, og imellem disse to findes et par spisesteder, caféer og diverse indkøbsmuligheder, for ikke at forglemme en bager, der laver et fremragende brød.

Andre byer

Skønt Casole d'Elsa er stort set ukendt i udlandet, så ligger den godt for udflugter til de kendte byer med sine 21 km til San Gimignano, 35 km til Siena og kun 13 til den charmerende Colle Val d'Elsa.Ferieboliger i Casole d'Elsa

Er du ved at planlægge en ferie i Toscana, har vi gjort det nemt for dig at finde og booke et hotelværelse, en ferielejlighed eller måske en villa i Casole d'Elsa. Hos Escapeaway Rejser har vi mange års erfaring med Toscana og vores udvalg af ferieboliger i denne smukke region er altid stort. Finder du ikke det helt perfekte sted at bo i Casole d'Elsa, kan vi derfor næsten helt sikkert hjælpe dig med at finde et sted i en af Toscanas mange andre maleriske bakkelandsbyer. 

Brug søgemaskinen ovenfor til at få et komplet overblik over tilgængelig ferieboliger i og omkring byen i din ferieperiode. Har du spørgsmål om de forskellige indlogeringsmuligheder, er du velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller chat.

Lufthavne og lokal transport

Hvis du ikke vil køre den lange tur ned gennem Europa, er der gode muligheder for at flyve til Toscana. Nærmeste lufthavn ligger ved Firenze og få kilometer længere væk er Pisa Lufthavn også en oplagt mulighed med talrige flyselskaber.

Du kan bruge søgemaskinen her på siden til at tjekke det aktuelle udvalg af ruter til de italienske lufthavne og eventuelt bestille din flyrejse som del af en pakkerejse til Toscana. Husk at bestilelr du en rejse med både ophold og transport er du automatisk dækket af rejsegarantien. Læs mere om rejser til Toscana med fly

Bus, tog eller billeje?

Med nogle skift undervejs er det muligt at komme til Casole d'Elsa med bus fra blandt andet Pisa og Firenze, eller fra den nærmeste togstation i Poggibonsi. Vær dog opmærksom på at busserne nogle dage kun kører få gange i løbet af dagen. Derfor anbefaler vi at man lejer en bil. Det mest praktiske er i de fleste tilfælde at bestille billeje hjemmefra med afhentning i lufthavnen. Så kommer du både hurtigt frem til din feriebolig og har fra dag ét mulighed for at komme nemt omkring til regionens seværdigheder. Læs f.eks. mere om billeje i Firenze lufthavn her

Restauranter og indkøb

Der er et begrænset, men fint udvalg af spisesteder i Casole d'Elsa. Der ligger også en købmand i byen, hvor du kan få det mest nødvendige til de daglige behov i ferien. Til større indkøb og hvis du får lyst til at "ose" i spændende butikker, må du tage en tur til de større byer i området. Her vil der naturligvsi også være endnu flere restauranter, caféer og barer. Det er for eksempel oplagt at tage en tur til den nærliggende Colle Val d'Elsa.

Udflugter

Der ligger adskillige interessante middelalderbyer inden for kort rækkevidde. Udover Colle Val d'Elsa bør du for eksempel tage en tur til San Gimignano, som er berømt for sine mange tårne og ligeledes har formået at bevare sin oprindelige atmosfære. Da du bor nær ved, har du mulighed for at opleve byen om aftenen, hvor de fleste dagsturister er draget videre. Det kan især i højsæsonen være en stor fordel.

Der er heller ikke ret langt til en af Toscanas mest kendte byer, Siena. Berømmelsen skyldes ikke mindst det legendariske hestevæddeløb, Palio, som afholdes flere gange i løbet af sommeren.

Lokale links

Byens officielle hjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Casole d'Elsa