Rejser til Castelnuovo Berardenga

Ferie på kanten af Chianti vindistriktet i Toscana

Castelnuovo Berardenga ligger ca. 15 km øst for Siena omgivet af vinmarker og højdedrag i det berømte vindistrikt Chianti.

Castelnuovo Berardenga i Toscana har eksisteret siden etruskernes tid. Det er en charmerende hyggelig by med mange borge og fæstninger rundt omkring sig. I byen ligger desuden det gamle karmelitterkloster bygget i 867 og slottet Montalto fra 1090.

Selve borgen Castelnuovo blev bygget i 1366 som et strategisk forsvar af Siena. Man kan stadig se forsvarsværkets høje tårn på Piazza Petrilli, hvor det har tjent som klokketårn siden 1755. 

Denne by er et ideelt opholdssted for en afslappende ferie, men også som udgangssted for ekspeditioner til områdets uendeligt mange skønne seværdigheder. Siena, Arezzo og de betagende bakker og dale i Chianti er under alle omstændigheder et besøg værd, hvis ferien lægges i Castelnuovo Berardenga. Og så er der jo alle vingårdene…

Kort over Castelnuovo Berardenga

Klik på kortet herunder for at få et overblik over byen, og se hvilke ferieboliger vi kan tilbyde her.Hotel, ferielejlighed eller ... ?

Vi har håndplukket hundredvis af ferieboliger i Italien, blandt andet i Toscana, og kan derfor tilbyde dig alt fra hyggelige Bed and Breakfast og byhoteller til selvstændige villaer, stemningsfulde vingårde og moderne feriecentre med alle tænkelige faciliteter.

Vil du gerne opleve regionens berømte landlige idyl, kan vi også anbefale en ferie på et agriturismo i Toscana - for eksempel på en vingård. Denne ferieform som nyder stigende popularitet i Italien, er perfekt til at slippe helt væk fra hverdagens stress og jag. Samtidig har du her en unik mulighed for at opleve italiensk kultur i et lille lokalsamfund, og du bor som regel ikke mere afsides end at du kan tage på udflugter til spændende storbyer som for eksempel Firenze eller Siena.

Bruger du søgemaskinen ovenfor, får du hurtigt et overblik over alle de ferieboliger vi kan tilbyde i og omkring Castelnuovo Berardenga i den ønskede periode. Har du spørgsmål om de forskellige boliger eller brug for ideer til din ferie i Toscana, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi er klar til at svare på dine spørgsmål og hjælper gerne med at sammensætte den perfekte ferie for dig.

Lufthavne og lokal transport

Vil du flyve til Italien, er Firenze Lufthavn nærmeste lufthavn i forhold til Castelnuovo Berardenga. Der er kun få kilometer længere til Perugia, som dog ikke er ret stor og primært interessant på grund af Ryanair's tilstedeværelde. Uanset hvornår på året du skal holde ferie burde det være muligt at finde en forbindelse fra Danmark eventuelt med en mellemlanding. Er du indstillet på at køre et par timer, er det sågar en mulighed at lande i lufthavnen ved Rom, hvortil der med sikkerhed er direkte fly fra Danmark. 

Brug søgemaskinen her hos Escapeaway Rejser til at finde information om flyruter til Italien og til at finde de billigste priser på flybilletter til din ferie. Vælger du at bestille fly og feriebolig som en samlet pakke hos Escapeaway er du dækket af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden – det giver tryghed.

Der kører bus mellem Castelnuovo Berardenga og Siena, hvorfra der er togforbindelse til blandt andet Firenze og Rom. Trods de offentlig transportforbindelser er vores erfaring, at det som regel er meget praktisk at have en lejebil under opholdet i Italien, når man ikke ligefrem er på storbyferie.

Mange af vores rejsende vælger da også at bestille billeje i Firenze lufthavn hjemmefra. Så kommer du hurtigst frem til din feriebolig og er med det samme klar til at tage hul på en oplevelsesrig ferie i Toscana.

Restauranter og indkøb

Du finder en god håndfuld spisesteder i byen, ligesom der er mulighed for at handle det meste til de daglige behov hos byens små købmænd, hvor du kan få gode lokale produkter. Der afholdes desuden et ugentlig madmarked med blandt andet frisk fisk og grønt. 

Udflugter og seværdigheder

Du kan godt få en god del af ferien til at gå med bare at udforske nærområdet. Her er gamle kirker som Pieve a Pacina, der måske er en af områdets ældste, og adskillige flotte villaer med store haver såsom Villa Chigi Saracini. 

Vil du gerne opleve de charmerende vingårde i regionen, er du også kommet til det helt rette sted. Du har således en god base for at fordybe dig i det berømte vindistrikt Chianti med dets mange vingårde og små hyggelige landsbyer. 

Det er dog også oplagt at tage en tur til Siena, som ligger blot 20 km væk, med sine mange historiske og kulturelle seværdigheder. 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Castelnuovo Berardenga