Rejser til Castelnuovo dell' Abate

Charmerende lille middelalderby i Toscana

Castelnuovo dell' Abate er i dag en lille søvnig by i Toscana, hvor der ikke sker meget. Turisterne kommer sjældent forbi, men nogle finder da vej, om ikke andet så for at besøge nogle af de berømte vingårde, der har til huse i byen.

Den lille by byder på en hyggelig atmosfære og historiske vingeslag. Udbuddet er ikke så stort, men der findes en bar og et par restauranter.

I sommerhalvåret liver byen op, og der er en række events, du kan deltage i. De kan omhandle alt fra kunst over musik til sport og gastronomi. Desuden arrangeres forskellige udflugter, visse på to hjul.

Du befinder dig i vidunderlige Val d'Orcia med sit smukke landskab fyldt med olivenlunde og cypresser. Der er kun 10 km. til den mere berømte by Montalcino, og andre dejlige udflugtsmål i området er San Quiro d'Orcia og Bagno Vignoni.

Kort over Castelnuovo dell' Abate

Klik på kortet, hvis du vil zoome ind og ud. Her kan du også se placeringen af ferieboliger, hoteller og villaer i området. Søger du information om seværdigheder eller f.eks. lufthavne i Toscana, så brug kortet til at få et overblik.Feriebolig eller hotel i Castelnuovo dell' Abate

Escapeaway Rejser tilbyder dig et udvalg på flere hundrede ferieboliger i Italien fordelt på alt fra de mest populære badebyer til mere uberørte landsbyer inde i baglandet såsom Castelnuovo dell' Abate. Her er vores speciale at håndplukke de bedste hoteller, ferielejligheder, villaer og andre former for indlogering, hvor du både får en afslappende ferie og har et godt udgangspunkt for oplevelsesrige udflugter. 

Brug hotel søgemaskinen øverst her på siden til at finde ledig indkvartering i Castelnuovo dell' Abate i din ferieperiode. Søgeresultatet indholder alle boligformer, men kan eventuelt indsnævres ved hjælp af søgemaskinens filterfunktion, hvis du søger noget bestemt. Er det fredelige landidyl, du søger, er det for eksempel oplagt at søge efter agriturismi i Toscana. Dette kan for eksempel være et ophold på en romantisk bondegård omgivet af det bølgende toscanske landskab.

Lufthavne og transport lokalt

Vil du ikke køre hele vejen til Italien for at holde ferie i Castelnuovo dell' Abate, er det mest oplagte at søge efter flyforbindelser til Firenze eller Pisa Lufthavn, som som regel har direkte sæsonruter til Danmark. Klik ind på kortet ovenfor for at se en komplet liste over de nærmeste lufthavne. Der er generelt en bred vifte af flyselskaber at vælge mellem, når man vil flyve til Toscana. Du kan selv finde de flyafgange, som passer bedst til din ferie ved hjælp af vores søgemaskine. Du skal blot vælge at søge efter 'Fly & ophold'.

Restauranter og indkøb

Der er kun et par spisesteder i byen, ligesom det er en fordel med en bil for at kunne handle ind i en af de større nabobyer - for eksempel i Montalcino, som ligger omkring et kvarters kørsel væk.

Udflugtsmuligheder

Det er ikke blot for at gøre sine indkøb, at man bør lægge vejen forbi Montalcino. Her blandt andet en imponerende fæstning fra 1300-tallet, og på en spadsertur i den gamle bydel vil du komme forbi adskillige vinkældre, håndværkssteder samt talrige små hyggelige caféer og restauranter.

Når du holder ferie i har du i det hele taget et godt udgangspunkt for at opleve Toscanas højepunkter. Det kan for eksempel varmt anbefales at tage sig god tid til at udforske dalområdet Val d’Orcia, som udover Montalcino rummer talrige charmerende, interessante småbyer. Området kan både opleves i bil eller på cykel- og vandreture.  

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Castelnuovo dell' Abate