Rejser til Castiglioncello

Castiglioncello er en lille hyggelig by langs den toscanske kyst. Den består af et livligt centrum og små villaer og parcelhuse bygget omkring dens pinjetræskov. Byen er præget af mange grønne områder og et roligt miljø omkring centrum. Langs hovedvejen, som snor sig ved siden af Castiglioncellos klipper og strande, ligger restauranter, pizzeriaer og barer.

Fantastiske klipper og...

På stranden er det muligt at leje små både og vandcykler. Her og i den flotte park, der tilhører Castello Pasquini, arrangeres der underholdning både om dagen og om aftenen. Castiglioncello er velkendt i Toscana for sine fantastiske klipper og for det mest pragtfulde badevand. Velegnet for alle!

Toget

I byen er der også en togstation, hvorfra det er muligt at køre til mange af Toscanas mest kendte byer. Det tager ca. halvanden time at køre til Firenze med toget, og det kan anbefales, da man således ankommer lige i centrum af byen uden at skulle bekymre sig om den kaotiske trafik eller de ofte uoverskuelige problemer ved at finde en parkeringsplads. Det tager naturligvis endnu kortere tid at komme til Pisa og Lucca.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Castiglioncello

Hvad siger gæsterne i Castiglioncello?

7,6
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 9 anmeldelser