Rejser til Cecina Mare

Badeferie i lange baner

Tilfredsstil din indre vandhund med en badeferie i Cecina Mare. Her får du sandstrande i lange baner og et stort udvalg af restauranter og caféer. Du bor samtidig godt for udflugter til de klassiske kulturbyer.

Placering

Cecina Mare, også kaldet Marina di Cecina, ligger lige ved stranden kun 3 km fra selve Cecina. Byen ligger ved kysten syd for Pisa og Livorno og kan nås ad motorvej eller med tog (langs kysten), da der er togstation i Cecina centrum. Beliggenheden er god for dem der ønsker at kunne gå til stranden, men også gerne vil tage på biludflugter, f.eks. ind i landet mod de bløde højdedrag, der langsomt stiger mod Volterra.

Strandpromenaden

Stranden langs strandpromenaden er fortrinsvis optaget af solstole og parasoller, som hører til de forskellige hoteller. Ved den sydlige ende af byen starter den store pinjeskov og langs den er stranden offentlig. Begge steder er det sandstrand og vandet er ofte krystalklart, især om morgenen. Den store pinjeskov er hjemsted for mange fugle og små dyr, som man kan observere fra de mange opstillede picnic-borde.

Bredt udvalg

Som i de fleste badebyer byder strandpromenaden på et bredt udvalg af restauranter, pizzeriaer og caféer. For et endnu større udvalg kan man besøge Cecina centrum, hvor der desuden er marked én dag om ugen, når det da ikke er på tur rundt i de omkringliggende byer, inklusiv Cecina Mare.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Andre links

Hoteller i Cecina Mare

Hvad siger gæsterne i Cecina Mare?

7,8
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 49 anmeldelser