Acqua Village Cecina

Det er ingen falliterklæring at erkende, at man kan få nok af al den gode kultur, de gode måltider og de mange eno-gastronomiske oplevelser, der typisk præger en ferie i Toscana. Og er man af sted som familien, er der sikkert bred opbakning til en dag i et underholdende og uforpligtende vandland. Du kan vælge mellem vandlandet i Cecina Mare eller det i Follonica, og begge hedder de Acqua Village.

Åbningstider

Acqua Village blev grundlagt i 2004 ved at man i princippet forenede de to parker Acqua Il Park i Cecina (fra 1993) og Aqua Park i Follonica (fra 1999). Med sammenlægningen ville man skabe et stort vand- og legeland, frem for blot to mindre vandland. Derfor fremstår de to parker i dag som et enslydende tilbud til børn i alle aldre, der ønsker at muntre sig med vandaktiviteter, underholdning, baby klub, koncerter og meget mere. Begge parker holder åbent dagligt fra starten af juni mellem kl. 10:00 og 18:00. Der er gratis parkering.

Acqua Village Cecina Mare

I Cecina finder man rutchebanerne Kamikaze, Twister og Anaconda, som lover fart og mange timers glimrende underholdning. Desuden kan man boltre sig i bølgerne i det særlige bølgebassin og for de mindste er der naturligvis en særlig børnepool. Når man har fået tilpas med svømmehud på kroppen, kan man tørre sine lemmer ved at deltage i en turnering af sæbe-fodbold eller beach volley, eller hvad med en lektion i surfing? For de modige og brave er der bordfodbold i 1:1 – hvor DU er fodboldspilleren på banen eller du kan vælge at stå uden for banen og dirigere dine egne fodboldspillere.
Parken er indrettet således at der foruden de sædvanlige boder, trampoliner og legeområder, findes restaurant, self-service og bar.

Hvor

Via Tevere 25 - 57023 Cecina Mare (LI)
For yderligere oplysninger se her: http://www.acquavillage.it