Rejser til Chianciano Terme

Den dejlige, lille by Chianciano Terme har en ældre og en nyere del og ligger på et højdedrag med udsigt over landskabet. Oplev kurbade, historiske bygninger og noget af det smukkest natur, Toscana kan byde på lige her. Book din rejse til Chianciano Terme med Escapeaway i dag!

I det østlige Toscana, lige op til grænsen til Umbrien, ligger byen Chianciano Terme. Her bor du midt i et af Italiens smukkeste landskaber mellem dalene Val d'Orcia og Val di Chiana, og du har heller ikke langt til vinparadiset, Montepulciano. Som navnet antyder (terme), er byen centrum for kurbade, som skulle have en helende effekt på både krop og sjæl. Får du lyst til at tage på en dagsudflugt, er Perugia (50 km), Siena (50 km) og Firenze (90 km) nogle meget seværdige byer.

Velkommen til Italien med Escapeaway. Vi er specialister i rejser til Chianciano Terme og andre byer i området, hvor du bor på nøje udvalgte hoteller på din ferierejse.

En dag med kurbad og afslapning

Chianciano Terme er i dag delt i to distinkte områder. På den ene side har vi Chianciano Vecchia (det gamle Chianciano), som ligger på en lille bakketop. Her åbner byporten Porta Rivellini for en elegant renæssancekultur, hvor gaden Via Dante er hovedfærdselsåre. På den anden side ligger det moderne kvarter, Terme, hvis kerne er vokset frem omkring de termiske kilder. Denne nyere del af Terme di Chianciano er perfekt, hvis du vil bruge en dag med kurbad og afslapning. På SPA'er rundt om i byen kan du lade dig forkæle i kurbadet, mens du nyder det smukke, omgivende landskab - det er ferie i den mest afslappede form.

Smukke landskaber og spændende byer

Når du er i Chianciano Terme, har du et perfekt udgangspunkt for at tage på dagsudflugter i området. Du bor som nævnt mellem to af Toscanas smukkeste dale, Val d'Orcia og Val di Chiana. Sæt dig i bilen og kør ud i landskabet uden mål og med. Drej af på de mindre veje, stop op ved en udsigtsplads, besøg en vingård, og spis en god frokost med de lokale indbyggere i en lille by. Det er sådan, du oplever Italien på den allerbedste måde.

Hvis du får lyst til lidt mere "liv og glade dage", kan det sagtens lade sig gøre. Perugia i Umbrien er faktisk den storby, der ligger tættest på Chianciano Terme, men også Siena ligger i nogenlunde samme afstand. I begge byer kan du opleve en middelalderlig charme og en historisk bymidte, som er fyldt med monumenter, restauranter og cafeer. Perugia er vært for flere events i løbet af året, hvor jazzfestivalen Umbria Jazz og chokoladefestivalen Eurochocolate hører til de mest populære. I Siena kan du derimod opleve et af de mest hæsblæsende events i hele Italien, nemlig hestevæddeløbet Il Palio di Siena. En folkefest og en oplevelse, du vil huske resten af dit liv.

Lidt længere væk (90 km) ligger regionshovedstaden Firenze, hvor du egentlig kan bruge en hel ferie, hvis du vil nå at opleve det hele. Men du kan sagtens besøge byen en dag og få nogle gode oplevelser med hjem. Hvis du ikke orker at besøge alle byens kirker, monumenter og museer, anbefaler vi, at du krydser floden Arno til Oltrarno-området og bruger tiden på at slentre rundt i de hyggelige gader, spise is og betragte livet på byens torv.

Find en billig rejse til Chianciano Terme

Indtast dine ferieønsker i søgemaskinen og find nemt en fleksibel rejse til Chianciano Terme, som passer til dig og dine planer. Vælg mellem afrejse fra København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamburg lufthavn - vi søger efter billige flybilletter fra alle flyselskaber og kombinerer med udvalgte hoteller i Chianciano Terme, kun med gode anmeldelser. Du får en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti, til nettets bedste pris.

>> Læs også om rejser til Trasimenosøen her

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Chianciano Terme