Rejser til Cinquale

Toscanas bedste strande

Cinquale ligger lige ved siden af Forte dei Marmi og består for det mest af små villaer og huse. Her bor du tæt ved Toscanas bedste strande.

Villaerne i dette boligområde er omgivet af pinjetræer og store haver og bebos især i de varme måneder, når livet ved de kilometerlange sandstrande trækker. Inde i baglandet rejser de Apuanske Alper sig og byder blandt andet på gode muligheder for at vandre og cykle.  

Stranden langs kysten består af sand og - på visse strækninger - sand og småsten. Havbunden er børnevenlig og generelt ufarlig ved gode vejrforhold.

Området er også et godt rejsemål for dig, som vil kombinere en badeferie i Toscana med kulturelle oplevelser i byer som Lucca, Pisa, Firenze og Siena

Kort over Cinquale

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen og en oversigt over de nærmeste lufthavne.Hotel, ferielejlighed eller villa?

I udvalget på mere end 2.000 ferieboliger i Italien her hos Escapeaway Rejser finder du en bred af vifte hoteller, ferielejligheder og villaer i Toscana, som alle er håndplukkede og besøgt af vores eget personale.

En ferielejlighed, som normalt har eget køkken, kan være god, hvis du ønsker at kunne tilberede dine egne måltider fremfor at skulle spise ude. Det er desuden ofte en mulighed for at rejse på et lidt mindre feriebudget.  

Rejser du primært på ferie for at koble af og slippe helt for alt der minder om dagligdags pligter som eksempelvis rengøring, er et hotel derimod oplagt. Her bliver der taget hånd om alting, og du behøver ikke bekymre dig om indkøb og tilberedning af måltider, men kan blot sætte dig til rette på en restaurant - og der er aldrig nogen opvask!

I Cinquale er der ofte også chance for at leje en hel villa. Rejser I en stor familie sammen - for eksempel flere generationer - eller en større gruppe venner, er det en chance for at få en ferie med 100 procent privatliv, hvor I har det hele for jer selv. 

Uanset hvilken type bolig du ønsker til ferien, kan du bruge rejsesøgemaskinen ovenfor til at få et hurtigt overblik over udvalget  i og omkring Cinquale. 

Har du spørgsmål om de forskellige muligheder og destinationer i Toscana, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller chat. Vi sidder klar med anbefalinger og praktiske tips til din ferie tilpasset dine ønsker.

Lufthavne og lokal transport

Skal du holde ferie i Cinquale, er Pisa Lufthavn nærmest, men inden for rækkevidde er blandt andet også lufthavnen ved Firenze. Disse lufthavne betjenes af talrige flyselskaber som Ryanair, easyJet, Vueling og Norwegian med ruter til resten af Europa - heriblandt Danmark. 

Det er ikke unormalt, at flyselskaber laver ændringer i deres ruter fra sæson til sæson, og derfor anbefaler vi, at du selv tjekker det aktuelle udvalg i rejse-søgemaskinen her på Escapeaway. Her kan du også finde den billigst pris på flybilletter på de datoer, der passer bedst til din ferie.

Skønt der er togstationer i flere af nabobyerne, bør man ikke tage til Cinquale uden bil, med mindre man er meget begejstret for lange spadsereture eller store taxiregninger. Du kan læse mere om leje af bil i Toscana her.

Restauranter og shopping

I Cinquale er der nogle restauranter og pizzeriaer, få butikker samt muligheder for aktiviteter som ridning, tennis, rulleskøjteløb osv. Skal man have natteliv, må man tage til Forte dei Marmi eller Viareggio, som ligger få kilometer herfra. 

Udflugter

Vil du ikke bruge hele ferien på stranden ved det Liguriske Hav, har du i Cinquale et fint udgangspunkt for udflugter til mange interessante byer og andre seværdigheder. Tæt ved er den lille middelalderborg, Castello Aghinolfi, som er blevet nænsomt restaureret, et besøg værd. Her lidt oppe i højden er der i øvrigt en fin udsigt over kysten.

En lidt længere dagsudflugt til en af Toscanas smukkeste byer, Lucca, kan også varmt anbefales. Inde bag byens gamle, velbevarede, fæstningsmure  venter der en skøn middelalderby med et væld af historiske monumenter og bygningsværker, samt et rigt kulturliv og charmerende caféer. 

I nogenlunde samme afstand ligger en anden af regionens berømte byer, Pisa, der byder på meget mere end det skæve tårn. Byens historiske centrum er således stadig meget autentisk og uspoleret. Er du på disse kanter midt i juni, bør du ikke gå glip af den stemningsfulde fest for byens skytshelgen, La Luminaria di San Ranieri, hvor hele PIsa fester. 

Lokale links

Kommunens hjemmesideRejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Cinquale