Rejser til Civitella Marittima

Rustik landsbyidyl i hjertet af Toscana

Bakketopslandsbyen Civitella Marittima som har en flot udsigt over Maremma-sletten, ligger tæt ved hovedvejen mellem Siena og Grosseto.

Der er noget fascinerende ved denne del af Toscana mellem disse to byer, noget på samme tid vildt, blidt og uspoleret. Når du kører gennem landskabet, møder dit øje ikke mange vinmarker, men skove, krat og sommetider, på bakketoppene, små byer, hvis historie som oftest går tilbage til Middelalderen, ja tit langt længere tilbage, til etruskerne.

Kort over Civitella Marittima

Klik på kortet for at få et overblik over byen og området, samt hvilke ferieboliger vi tilbyder her.

Lise for sjælen

Sådan en lille by er Civitella Marittima. Den er virkelig lillebitte, men også noget så malerisk som den ligger på bakketoppen med sine gamle huse, rester af fæstningsmure og kirketårne. Det tager ikke lang tid at gå fra den ene ende af byen til den anden, ja du vil på kort tid kunne sige, at du har været i alle dens gader, men det er en lise for sjælen at drikke et glas vin på baren i selskab med byens gamle mænd eller at spise et vellavet måltid på osteriaet.Ferieboliger i Civitella Marittima

Civitella Marittima er et perfekt rejsemål for dig, som drømmer du om at holde ferie i en ægte, rustik middelalderlandsby i Toscana. Her ligesom i resten af Italien har vores lokalkendte rejsekonsulenter nøje undersøgt udbuddet af ferieboliger og udvalgt dem, som lever op til vores krav.

Bruger du søgemaskinen, kan du hurtigt få et overblik over de tilgængelig indkvarteringsmuligheder i din ferieperiode. I Toscana vil du kunne vælge mellem alt fra veldrevne Bed and Breakfast, flotte villaer, stemningsfulde vingårde til moderne hoteller. Det er derfor næsten altid muligt at finde en feriebolig, som lever op til dine ønsker.

Har du ikke på forhånd bestemt dig for en bestemt type bolig, kan du med fordel kigge dig lidt omkring i udvalget og eventuelt lade dig inspirere til at prøve noget nyt. Det kunne for eksempel være at give familien en anderledes rejseoplevelse ved at bo på et af de mange agriturismoer i Toscana. Det er en enestående chance for at opleve livet på landet i Italien og vil med garanti byde på mange uforglemmelige stunder. 

Har du spørgsmål om de forskellige boliger, vi tilbyder i Toscana? Så kan du med fordel starte med at kigge i vores FAQ med ofte stillede spørgsmål til boligform / indkvartering.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller chat. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål og hjælper gerne med at sammensætte den helt rigtige ferie for dig.

Lufthavne og lokal transport

Nærmest beliggende internationale lufthavn i forhold til Civitella Marittima er Firenze Lufthavn. Det er dog også en mulighed at flyve til for eksempel Pisa eller Rom Fiumicino Lufthavn, som er Italiens største. Det er derfor normalt ikke noget problem at finde en flyforbindelse til Italien fra Danmark, som passer.

Det kan du nemt gøre i søgemaskinen her hos Escapeaway Rejser, ligesom du også kan bestille en lejebil. Vælger du således at bestille hele rejsen hos os som en samlet pakke, nyder du desuden fordel af at være dækket af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden – det giver ekstra tryghed.

Selvom der kører busser til Civitella Marittima, vælger de fleste af vores rejsende at bestille billeje til ferien hjemmefra. Det er en stor fordel ikke at være afhængig af køreplaner med måske kun få daglige afgange, når man skal hertil fra lufthavnen og ikke mindst på ture i løbet af ferien.

Læs vores gode råd om biludlejning i Italien

Restauranter

Der ligger tre-fire restauranter og et par barer i og umiddelbart omkring byen. Planlægger du at være selvforsynende i løbet af ferien, skal du dog regne med at køre udenbys for at handle ind. Det tager til gengæld ikke lang tid at køre ned ad bjerget til motorvej E78, som hurtigt bringer dig til områdets større byer med masser af indkøbsmuligheder. 

Udflugter og seværdigheder

Der er ikke så meget at se i selve Civitella Marittima, men til gengæld er den lille by med dens beliggenhed i hjertet af Toscana en perfekt base for udflugter til nogle regionens største seværdigheder som Montalcino, Montepulciano, Chianti vindistriktet og ikke mindst Siena.

Er du her på det rette tidspunkt, er det en oplevelse for livet at være tilskuer til det berømte hestevæddeløb i Siena, Palio. Det kan være svært for os kølige nordboere helt at forstå, hvor meget byens indbyggere går op i denne tilbagevendende begivenhed i juli og august. Men blander man sig med de lokale tilskuere, bliver man hurtigt klar over, at der bliver gået op i det med liv og sjæl.

Køb biletter til udflugter i Toscana med eller uden lokal guide

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Civitella Marittima