Rejser til Collesalvetti

Tag på ferie i Collesalvetti i Toscana - tæt ved Pisa og kysten

I Toscanas bølgende bakker finder du Collesalvetti, som giver dig fred og ro, samtidig med at du er tæt på både by og hav. Book nu hos Escapeaway.

Collesalvetti er en hyggelig by med ca. 17.000 indbyggere, som ligger i provinsen Livorno - en del af regionen Toscana. Collesalvetti kendes første gang i skrifter fra 1272.

Byen ligger som en af de få i Livorno-provinsen ikke på selve kysten, men lever i stedet dejligt tilbagetrukket i bakkerne øst for Livorno by. Området nord for byen er overvejende fladt, med et ganske veludviklet landbrug, og med en række højdedrag både syd og vest for byen.

Kort over Collesalvetti i Toscana

Klik på kortet herunder for mere information om nærliggende hoteller og ferieboliger, afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.

Hvordan vil du bo? Hotel, lejlighed, villa?

Uanset dine præferencer, så finder du mulighederne i vores søgemaskine. Vi har håndplukket Italiens bedste ferieboliger siden 1999, og du finder altid omkring 1.400 boliger, fordelt over hele landet. Men intet sted har vi et større udbud end i dejlige Toscana - regionen, som vi betragter som Italiens hjerte.

Start med at taste nogle datoer og antal personer og gå så på udkig efter lige det feriehus, ferielejlighed eller hotel, som passer til netop dig og din familie.

Transport

Collesalvettis beliggenhed tæt på kysten og Pisa, giver dig masser af gode muligheder for effektiv transport. Det er fx. muligt en del af året at flyve direkte fra Danmark til Pisa lufthavn, som er mindre en 15 km væk. Herfra kan du tage en taxa eller endda bus, direkte til Collesalvetti, men vi anbefaler dog, at du lejer en bil, så du nemt kan indtage alle Toscanas herligheder.

Motorvej E80 (betalingsvej) som følger kysten og Den Italienske Riviera tæt, passerer lige udenfor Collesalvetti. Du kan også køre mod syd indtil vejen - ligesom alle andre veje - fører dig til Rom. Der er også kun få minutter til motorvejen mod Firenze (gratis) - en tur som kan gøres på ca. en time.

Restauranter og shopping

I centrum af Collesalvetti, omkring hovedgaden Via Roma, finder du en række udmærkede restauranter, som tilbyder det bedste af det traditionelle, italienske køkken. Naturligvis suppleret af toskanske egnsretter. Er du til "lidt mere", så kan du få stillet din lyst i Pisa eller Livorno, hvor særligt fisk og skaldyr er blandt specialiteterne.

Via Roma er også den centrale handelsgade i Collesalvetti hvor der både findes supermarkeder og specialbutikker.

Lokale links

Byens officielle hjemmeside finder du her.
Pisas officielle turistside finder du her.
Information om Livornår finder du her.

Udflugter

Blandt de mest populære udflugtsmål i Collesalvetti er borgen i Lari, som er et skønt sammensurium af byggestile som rækker helt tilbage til middelalderen. Derudover er det et must at tage mindst en dag i Pisa, og har du tiden, er køreturen til Firenze det hele værd.

Derudover udmærker området sig ved sin flotte kyst, så er det varmt, kan du tage en dukkert i Det Tyrrhenske Hav fra en af de mange strande langs kysten, som kun ligger omkring et kvarter væk.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Collesalvetti