Rejser til Corella

Ferie midt i skøn toscansk natur

Corella ligger midt i Mugellodalen, ikke langt fra Dicomano og omkring en times kørsel nord for Firenze.

Landsbyen består af gamle huse, og her er ingen butikker. Her er roligt og fredfyldt, og du er midt i den skønne toscanske natur. Nede i dalen kan du tage et forfriskende bad i Sievefloden.

Blandt de mange udflugtsmuligheder kan vi anbefale vandreture i naturparken Parco Nazionale del Falterona eller i Scarperia (der er kendt for sine smukke håndforarbejdede knive) og så selvfølgelig en dag i Firenze.

Kort over Corella i Toscana

Klikker du på kortet over Toscana nedenfor, kan du zoome ind og ud for at danne dig et overblik over byen og området. Her har vi markeret placeringen af vores udvalgte hoteller og ferieboliger. Find feriebolig og hotel i Corella

Hos Escapeaway Rejser har vi lang erfaring med at finde Italiens hyggeligste landsbyer, som har spændende udflugtsmål inden for rækkevidde. Særligt i Toscana tilbyder vi et stort udvalg af hoteller, bed and breakfast, ferielejligheder og villaer, som alle er håndplukket af os. Vil du se ferieboligerne i Corella, skal du blot bruge søgemaskinen øverst her på siden. I søgeresultatet kan du derefter klikke ind på de forskellige indlogeringsmuligheder og læse uddybende beskrivelser af beliggenhed, faciliteter osv. Vi sætter en ære i at beskrive stederne så objektivt som muligt med "skandinaviske øjne", så du ved, hvad du får. 

>> Se det store udvalg af hoteller i Toscana

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Corella