Rejser til Dicomano

Fredelige omgivelser nær Firenze

Dicomano ligger i Mugellodalen, som stort set er overset af turister. Den store grønne dal har et smukt landskab, hvor skove og bakker veksler med bække, floder og bjerge.

Engang var det hertil at de rigeste og mægtigste familier fra Firenze tog hen, når varmen blev for uudholdelig i byen om sommeren.

Det er fascinerende at opleve, hvor få turister, der finder ned i dalen, selv midt i højsæsonen, og besøger de mange små hyggelige byer. En af disse byer er Dicomano. Der er ikke det store at sige om den, for den rummer ingen store kulturskatte, men her er stille caféer og gode spisesteder samt alle de indkøbsmuligheder, man har brug for til dagligdagen. Byen er nem at nå med både bil og tog.

Lidt uden for Dicomano ligger imidlertid en attraktion, man ikke bør gå glip af. Il Forteto er et stort landbrugskooperativ, der fungerer som afvænningscenter for narkomaner, som her får lejlighed til at bevise deres værd gennem hårdt fysisk arbejde. På gården findes det smukke traditionelle kvæg fra Val di Chiana, som giver kød til den ægte bistecca fiorentina, men her er også heste, svin, får og meget andet. Her findes et stort udsalg af gårdens produkter, der spænder fra olivenolie over charcuteri til ost. Vi kan på det varmeste anbefale deres pecorinoer (den mellemlagrede version Re Nero har både en skøn smag og en imponerende holdbarhed) og deres kraftige, frugtige olivenolie.

Kort over Dicomano i Toscana

Du kan klikke ind på kortet og få et overblik over afstande til byer og lufthavne i toscana. Vi har også markeret de ferieboliger og udvalgte hoteller, vi tilbyder i området.Ferieboliger og hoteller i Dicomano

De hoteller, bed and breakfast, ferielejligheder og villaer, som du finder i søgemaskinen her hos Escapeaway Rejser, er alle håndplukket. Vores udvalg omfatter hundredvis af ferieboliger, hvoraf mange ligger i Toscana, som er en af de regioner, vi kender særdeles godt. Hvad enten du er på udkig efter en villa ude på landet eller en ferielejlighed inden i byen, har vi det. 

Du kan nemt se, hvilke ledige ferieboliger vi har i Dicomano ved at indtaste dine feriedatoer i søgemaskinen øverst her på siden. Her kan du eventuelt vælge at søge efter bestemte boligformer, eller blot lade dig inspirere af de forskellige muligheder. Har du spørgsmål til boligerne eller byen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

>> Find din rejse til Toscana

Lokale links

Byens officielle hjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Dicomano