Rejser til Fabbrica

Uspoleret toscansk landsbyidyl

Fabbrica ligger på en lille bakke, og skønt den ikke knejser højt i landskabet, kan du se langt over vinmarker, olivenlunde og marker helt til Volterra.

Den lille, uspolerede by ligger i den magiske trekant mellem Pisa, Firenze og Siena, et område i Toscana, der er karakteriseret af et smukt bølgende landskab, maleriske byer, utallige vingårde og gode spisesteder. 

Uden for Fabbrica  byder er stier og landeveje perfekte til rolige gå- eller cykelture i Toscanas karakteristiske smukke landskaber. Du bor heller ikke ret langt fra kurbyen Casciana Terme, hvor du kan slappe af i naturlige varme kilder rige på mineraler.

Kort over Fabbrica

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen og en oversigt over de nærmeste lufthavne.Hotel, ferielejlighed eller villa?

Det store udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, som du finder her hos Escapeaway, inkluderer en bred vifte af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i skønne Toscana. 

Brug søgemaskinen ovenfor til at få et overblik over de tilgængelig ferieboliger i og omkring Fabbrica. Du kan eventuelt bruge filterfunktionen, hvis du allerede ved hvilken type bolig, du søger.
 
Skal du på ferie mange personer som for eksempel flere generationer af familien eller en flok gode venner? Så kan vi varmt anbefale dig at leje en hel villa i Toscana. I vores udvalg finder du både villaer, som er velegnede til børnefamilier med egen pool, og andre der er målrettet et voksne publikum, som prioriterer høj kvalitet og uovertruffen beliggenhed.

Har du spørgsmål til de forskellige boliger, eller brug for hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os. Vores rejsekonsulenter sidder klar med flere gode råd og tips til din ferie.

Transport

Toscana har flere internationale lufthavne med forbindelser til Danmark. Skal du holde ferie i Fabbrica, er den nærmeste Pisa lufthavn, men inden for rækkevidde er for eksempel også lufthavnen ved Firenze. Du kan derfor flyve hertil med en bred vifte af flyselskaber som easyJet, Ryanair, SAS og Norwegian. 

Udvalget af ruter til de forskellige italienske lufthavne kan variere fra år til år, og derfor bør du altid tjekke aktuel information om ruter og priser i søgemaskinen her på Escapeaway. Her er det nemt at finde de flyafgange, der passer bedst til din ferie.

Der er ingen togforbindelse til Fabbrica. Der kører dog bus hertil fra Pontedera, som ligger omkring 20 km mod nord, hvorfra der er tog til blandt andet Pisa og Firenze. Selvom det således er muligt at komme hertil med offentlig transport, vælger mange at leje en bil. Der er da også gode vejforbindelser hertil, så det er let at komme til og fra byen i bil. Normalt er det mest praktiske at du bestiller billeje i Pisa Lufthavn allerede hjemmefra, så du er sikker på, at der er en ledig bil til dig.

Restauranter og shopping

I Fabbrica finder du bager, fødevarebutikker, kaffebar, bank, posthus, apotek og læge, men her er til gengæld ingen spisesteder. Den nærmeste restaurant ligger dog blot to kilometer herfra, og tager du turen de seks kilometer til Peccioli, så finder du et endnu større udvalg.

Lejer du en bolig med eget køkken, er en ferie i Toscana naturligvis også en oplagt mulighed for at handle ind på de markeder, som de fleste lidt større byer afholder ugentlig. Her finder du som regel et stort udvalg af friske råvarer og andre lækre, lokale delikatesser.

Udflugter

Fabbrica er et godt udgangspunkt for at udforske Toscanas største seværdigheder. Inden for rækkevidde ligger således de fleste af regionens berømte byer som  Pisa, Lucca, Voleterra, Livorno, San Gimignano, Firenze og Siena.

Du bor desuden få kilometer fra det enestående, udendørs amfiteater, Teatro del Silenzio, som blev etableret i 2006 af den verdensberømte sanger Andrea Bocelli. Siden har han hver juli givet koncert her midt i det bakkede toscanske landskab sammen med forskellige stjerner som gæsteoptrædere.

Udover det næsten overvældende store udvalg af kulturelle og historiske seværdigheder i denne region, har du også her chancen for at udforske Chianti vindistriktet. Her kan du nemt for en stor del af ferien til at gå med at besøge forskellige vingårde, hvor druerne forvandles til verdensklasse vine. Der er således talrige vingårde- og slotte i omegenen, som har daglige rundvisninger i stemningsfulde vinkældre og ikke mindst  udsalg af de gode vine samt andre produkter som olivenolie og honning.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Fabbrica