Familieferie i Toscana

Familieferie i Toscana - rejs til Toscana med eksperten og få vores personlige tips og råd til valg af feriebolig der danner ramme om den perfekte ferie for hele familien. Book en familieferie i Toscana med Escapeaway i dag!

Planlægger du at tage på ferie sydpå med dine børn? Så er Toscana en oplagt mulighed. Den skønne region, beliggende i den centrale-nordlige del af Italien, er et ideelt sted at holde ferie for hele familien. Få et par tips til din familieferie i Toscana her.

Find en lejlighed eller en feriebolig

Når man er afsted med hele familien, og især hvis der er flere børn med på rejsen, er det en god ide at finde et sted, hvor der er masser af plads at boltre sig på for de små - og ikke mindst, at der et fælles rum, hvor familien kan samles og slappe af før og efter dagens mange oplevelser. Et køkken er også en god ting, da det giver større fleksibilitet i forhold til morgenmad og mellemmåltider, som især for børnenes vedkommende kan være af betydning.

Det kan derfor anbefales, at du kigger dig om efter en lejlighed (hvis I vil bo i byer) eller en feriebolig (hvis I vil bo mere ude på landet), når du tager på ferie med familien. Toscana har et rigt udvalg af begge dele; og her i Escapeaway har vi mange års erfaring med at finde den rette feriebolig til vores gæster.

Toscanas mange muligheder

Én af grundene til, at Toscana er så oplagt et sted at tage på familieferie er, at der er så mange forskellige ting, man kan foretage sig i regionen; der er fantastiske strande, der giver rige muligheder for badeferie for børnene; der er store bjergkæder og højsletter, hvis man vil ud og vandre i naturen; der er spektakulære kulturbyer, der både kan fascinere det lille og det store øje; og der er en berømt gastronomi, der kan behage alle ganer, store som små.

Herudover er der en række seværdigheder og steder i Toscana, som specielt egner sig til en ferie med børn.

Attraktioner og seværdigheder specielt for børn

Toscana er fuld af seværdigheder og spændende oplevelser for både store og små. De følgende attraktioner er blot et lille udvalg af de mange steder i Toscana, der er specielt egnede til en ferie med børn:

1. Museerne Palazzo Vecchio, Museo di Storia della Scienza og Museo Stibbert i Firenze

2. Middelalder-tårnene - og andre bygninger fra middelalderen - i den lille by San Gimignano plejer at være et sikkert hit blandt børn.

3. I juni afholdes der den populære festival Giostra del Saracino i Arezzo, der blandt andet byder på middelalderlig dyst på hesteryg.

4. Pinocchio-parken - Parco di Pinocchio - beliggende i byen Collodi (i kommunen Pescia), der også udgjorde pseudonymet for forfatteren Carlo Lorenzini, der opfandt Pinocchio-figuren.

5. Det farverige tog Trenino delle Vacanze byder på fantastisk udsigt på sin vej langs Marina di Pietrasanta-kysten i Lucca-provinsen.

6. Det underjordiske grottesystem La Buca di Equi i Massa-provinsen plejer også at være et interessant sted at udforske for børn sammen med deres forældre.

>> Få flere tips til seværdigheder i Toscana

Aktiviteter for hele familien

En familieferie i Toscana er lig med afslapning og hygge. Italienerne elsker blonde, blåøjede børn, så vær forberedt på, at de får særbehandling på restauranter og cafeer. Der er masser af tilbud for hele familien i Toscana, uanset om I helst vil slappe af ved stranden eller poolen, eller om I gerne vil opleve renæssancebygninger og beundre smukke kunstværker. Hvis der er flere generationer med på familieferien i Toscana, kan I sagtens finde aktiviteter, der tilfredsstiller alles behov. Børnene elsker en dag ved stranden med rigelige forsyninger af italiensk is, mens forældrene måske gerne vil benytte sig af Toscanas mange kulinariske tilbud.

Bedsteforældrene er måske interesseret i de mange museer og charmerende pladser i de mange smukke byer og landsbyer. Alle generationer kan samles om en tur på det lokale marked, hvor de kan beundre de flotte grøntsager, samt smage på lokalt producerede oste og vildsvinepølser. Et besøg på chokoladefabrikken i Perugina kan også med sikkerhed nedbryde eventuelle generationsskel. En familieferie i Toscana samler familien og giver hyggelige oplevelser, som alle familiemedlemmer kan mindes og tale om bagefter.

Læs mere om seværdigheder i Toscana og få inspiration til ferien på vores rejse-inspirations-blog.

Andre rejsemål i Italien

Toscana er det mest besøgte rejsemål i Italien, når det gælder familieferie, men hvorfor ikke gå mod strømmen og f.eks rejse til Umbrien. I Umbrien rækker pengene langt, og det er jo altid værd at tage med, hvis det er hele familien, der skal afsted. Prisniveauet i Umbrien, og desuden også på Sicilien, er noget lavere end i Toscana og på Sardinien, og det gælder både prisen på hoteller og ferieboliger, samt leveomkostninger. Klik på nedenstående link og læs mere om rejsetemaer i Italien.

>> Sådan kan du rejse med Escapeaway
>> Læs mere om familieferie i Italien

>> Læs mere om familieferie

Kort over Toscana

Populære hoteller i Toscana

Italien, Toscana, Lucca
8,8
Meget godt
1704 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 38 km
  • Nærmeste strand: ca. 25 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Toscana, Subbiano
9,6
Fabelagtigt
26 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 108 km
  • Afstand til centrum: ca. 3 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Toscana, Marina di Castagneto C.
8,7
Meget godt
1844 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 79 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Pool (evt. sæsonåben)