Villa Casagrande

Officiel kategori

Escapeaways kategori

1478 anmeldelser
8,6 Gæstebedømmelser
Beskrivelse

Kort og afstande

Du kan vælge mellem 60 hyggelige værelser, som ligger i hovedbygningen og indrettet i klassisk stil. Med hensyn til værelserne kan du vælge mellem bl.a. classic, comfort, superior og deluxe, som har elegant indretning. Der er også mulighed for at vælge enkeltværelser og tre-sengs værelser samt suiter til 2,3 eller 4 personer, som kan være i to niveauer med hems. Alle værelser har private badeværelser med bruser / badekar.

Der er 11 lejligheder (hver med eget navn) med mulighed for selvforplejning. Lejlighederne er rustikke med enkle møbler og ligger spredt omkring i hovedbygningen og i sidebygningen. De fleste af dem har 2 kogeplader, men nogle af de større har 4 kogeplader. Morgenmad kan købes til stedet for dem, der bor i lejligheden, samt daglig rengøring og skift af sengetøj og håndklæder. Nedenstående lejligheder kan også være benævnt type A og B, men så er de uspecificerede.

Gelsomino: I stueetagen i hovedbygningen, vender ud mod parkeringspladsen. Her får du et familieværelse med tekøkken og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser. Borde og stole udendørs, men stedet er ikke så privat da andre gæster passerer på vej til restauranten og SPA. Omkring 45 m² og til 4 personer.

Gladiolo: i stueetagen og er i to niveauer, i annekset ved den fine italienske have. Her får du et familieværelse med tekøkken og hems med to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng og to badeværelser med toilet og bruser, hvoraf den ene er tilgængelig for kørestolsbrugere. Du har en privat terrasse på ca. 15 m² nær terrassen ved indendørs swimmingpoolen. Der er ikke plads til ekstra opredning. Ca. 50 m² og til 4 personer.

Glicine: I stueetagen i annekset ved den fine italienske have. Her får du et familieværelse med tekøkken, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse tilpasset kørestolsbrugere, med toilet og bruser. Du har en privat terrasse på ca. 15 m² nær terrassen ved indendørs swimmingpoolen. Der er ikke plads til ekstra opredning. Ca. 35 m² og til 2 personer.

Rosa: Beliggende på første sal i hovedbygningen. Her får du et familieværelse med tekøkken og spiseplads, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med brusebad. Ca. 35 m² og til 3 personer.

Magnolia: Beliggende på første sal i den gamle hølade til venstre for receptionen og ved parkeringspladsen. Her får du et familieværelse med tekøkken og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Der er ikke plads til ekstra opredning. Du deler en smal balkon sammen med Viola-lejligheden. Ca. 35 m² og til 4 personer.

Veronica: Beliggende i stueetagen i den gamle hølade til venstre for receptionen og ud mod parkeringspladsen. Du får et familieværelse med tekøkken og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Der er ikke plads til ekstra opredning. Du har egen terrasse på ca. 15 m². Ca. 40 m² og til 4 personer.

Orchidea: Beliggende på anden sal i hovedbygningen. Du har et køkken, stue med dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser. Der er plads til en ekstra seng i stuen. Ca. 90 m² og til 5 personer.

Viola: Beliggende på første sal i den gamle hølade til venstre for receptionen og ved parkeringspladsen. Du har et familieværelse med tekøkken og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Der er ikke plads til ekstra opredning. Du deler en lille balkon sammen med Magnolia-lejligheden. Ca. 35 m² og til 4 personer.

Papavero: fordelt på to etager på anden sal i hovedbygningen. Du har et køkken, alrum, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser på første sal. En trappe fører op til næste etage og et soveværelse med en dobbeltseng. Der er plads til en ekstra seng. Ca. 85 m² og til 5 personer.

Camelia: Beliggende på første sal i hovedbygningen. Du har et køkken med spiseplads, soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og bruser, soveværelse med to enkeltsenge og eget badeværelse med toilet og bruser. Der er plads til en ekstra seng i et af soveværelserne. Ca. 90 m² og til 5 personer.

Biancospino: Beliggende på første sal i hovedbygningen. Du har et lille køkken med spiseplads, to soveværelser med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet og bruser. Der er plads til en ekstra seng i et af soveværelserne. Ca. 90 m² og til 5 personer.

Margherita: Beliggende på første sal. Her får du et familieværelse med tekøkken og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Ca. 70 m² og til 4 personer.

Faciliteter i værelserne:

 • Wi-Fi-adgang
 • Klimaanlæg
 • Bankboks
 • LCD-tv
 • Minibar
 • Hårtørrer og toiletartikler

Faciliteter i lejlighederne:

 • Wi-Fi-adgang
 • Klimaanlæg
 • Ovn med grill og mikro
 • Køleskab og køkkentøj / tallerkener / redskaber
 • Kedel
 • Kaffemaskine
 • TV LED
 • Hårtørrer og toiletartikler
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Villa Casagrande. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • I by eller landsby
 • By under 3 km væk
 • Hotelbar
 • 2 el. flere soveværelser

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Via Giovanni Battista Del Puglia 61
50063 Figline Val D'arno

Koordinater

Latitude: 43.6176
Longitude: 11.4705

Hvad siger gæsterne om Villa Casagrande?

7,8
Maria, Hadsten

Super fint og hyggeligt hotel holdt i gammel charmerende stil. Rent og velholdt. Yderst venligt personale i receptionen som bl.a. hjælp med inspiration til restaurantbesøg...
8,0
Mette, København N

Dejligt, stemningsfuldt hotel. Flotte omgivelser og lækker indendørs pool. Værelserne er noget mere luksus end lejlighederne (som vi boede i), og vi kunne godt...
8,3

Udmærket hotel i smukt miljø

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Lignende hoteller

Italien, Toscana, Sarteano
 • Nærmeste lufthavn: 138 km
 • Afstand til centrum: ca. 4.7 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Toscana, Radda in Chianti
 • Nærmeste lufthavn: 64 km
 • Afstand til havet: ca. 120 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Toscana, Chianciano Terme
 • Nærmeste lufthavn: 144 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi

Rejsemål Toscana

Vis flere

Andre hoteller Figline Valdarno