Afbudsrejser og restpladser til Firenze

Midt i Toscanas bankende hjerte ligger den arkitektoniske middelalderby, Firenze. Her kan du kigge på maleriske bygningsværker, slentre gennem de snoede, brostensbelagte gader, lade dig opsluge af kunstværker og spise fantastisk mad. Samlet set den perfekte storbyferie. Book last minute-rejser til Firenze med Escapeaway, og kom afsted med det samme.

Firenze befinder sig i regionen Toscana, og er en skøn perle, hvis du er på udkig efter en historisk storbyferie med mulighed for shopping og lækker mad. Med sine små stræder, snoede gader og autentiske pladser lever Firenze fuldt ud op til den italienske drøm og er unægtelig et eller flere besøg værd.

Med Escapeaway er det let at finde billige afbudsrejser til Firenze med flybilletter til Amerigo Vespucci-lufthavnen i udkanten af Firenze, et godt hotel og rejsegaranti. Hos Escapeaway er vi eksperter i rejser til Toscana og resten af Italien - med mere end 20 års erfaring.

Gå i Michelangelos fodspor

Mere end halvdelen af al kunst i Italien finder du i Firenze, og derfor er byen særligt oplagt, hvis du elsker historie og kunst. Byen er renæssancens fødested, og det fornægter sig ikke. Bygningerne står stolt og majestætisk som dengang, og de ligger så tæt og er så komplekse i deres udsmykning, at du, selv hvis du gik turen hundrede gange, stadig ville opdage noget nyt hver gang.

Firenze har huset og opfostret mange af de mest fremtrædende renæssancekunstnere. Det var her, Sandro Bottecelli malede ”Venus”, og Dante skrev ”Den guddommelige komedie”. Er du oprigtigt kunstinteresseret, bør du forkæle dig selv med en tur på kunstmuseet Uffizierne, der rummer værker fra bl.a. da Vinci og Michelangelo.

Snyd heller ej dig selv for en tur til den dominikanske kirke, Santa Maria Novella, fra 1400-tallet med de berømte freskoer fra gotikken og renæssancen.

>> Læs mere mere om ferie i Firenze her

Kort over Firenze

Populære hoteller i Firenze

Italien, Toscana, Firenze
8,8
Meget godt
907 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 14 km
  • Afstand til centrum: ca. 0 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Toscana, Firenze
8,3
Meget godt
599 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 10 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Italien, Toscana, Firenze
9,4
Fabelagtigt
376 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 16 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Mad og drikke i Firenze

Ligesom det øvrige Italien er Firenze et vaskeægte madmekka. Er du til autentisk gastronomi, så læg vejen forbi et af de populære madmarkeder, Mercato Centrale eller Sant’Ambrogio. Her kan du smage den lokale specialitet, lampredetto, som er en klassisk florentinsk sandwich.

Derudover er Firenze kendt for deres simremad med vildt eller oksekød, deres tyndbundede pizzaer og deres fabelagtige kaffe. Og indtages den på en lille café på en stemningsfyldt piazza omringet af lokale, har du formentlig aldrig lyst til at rejse dig igen.

Last minute rejser til Firenze

Escapeaway har gjort det let at komme på billig ferie – ved hjælp af den smarte søgemaskine kan du finde fantastiske afbuds- og last minute rejser til Firenze med mulighed for afrejse fra lufthavnen i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg. Vi finder hele tiden de bedste priser på flybilletter med rutefly, og sætter dem sammen med vores udvalgte hoteller i Firenze, hvor du kan finde last minute-tilbud direkte i søgeresultatet. Vi samler det hele i en pakkerejse med rejsegaranti, så du får det bedste af begge verdener. Tilføj billeje til pakken og få den bedste oplevelse når du kommer frem.

Du skal blot indtaste destinationen, foretrukne datoer og antal personer, og så finder Escapeaway tilgængelige restpladser og sammensætter en pakkerejse til dig. Som noget særligt udvælger Escapeaway kun hoteller med gode anmeldelser på 4 stjerner eller flere, så du kan være sikker på at få den optimale oplevelse på din afbudsrejse.

Find din afbestillingsrejse til Firenze hos Escapeaway, og glæd dig til en fuldendt storbyferie, der efterlader dig smilende, mæt og fyldt til randen med fantastiske oplevelser.

>> Læs mere om storbyferie i Firenze her