Hideaways og boutique-hoteller i Firenze

Firenze er ikke bare hovedstad i Toscana, det er formentligt hele Italiens kulturcenter. Det storslåede og historiske centrum opfattes som et stort museum, og du vil elske den mægtige atmosfære omkring dig under dit ophold.

Naturligvis er Firenze med på listen over de mest besøgte seværdigheder i Italien, alene af den årsag, at du i Firenze finder Accademia og Uffizi, som begge to er ikke kun Italiens, men hele verdens vigtigste kunstgallerier. 

Firenze, som er beliggende i Toscana, byder på utallige seværdigheder og husk også, at du befinder dig midt i et af Italiens spisekamre, så du kan nyde godt af den vidunderlige italienske mad og vin. Firenze er ét kunsttempel viet til renæssancen. Dens kirker, museer og gallerier er et katalog over en epoke, som skabte historie og frembragte nogle af verdens største kunstværker. Men fokuserer du ensidigt på kunst og arkitektur, hører du ikke den levende bys bankende hjerte!!!

Velkommen til Toscana med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Firenze hvor du bor på håndplukkede hoteller på din rejsen. Bestil din ferie i Firenze som en samlet pakke inkl. fly, hotel og transfer. Vil du hellere selv arrangere rejsen til Toscana, så kan du naturligvis også blot booke dit hotel i Firenze hos os.

Hvad er et hideaway?

For os er en seng ikke bare noget man booker for at have noget praktisk at sove i, når man er på ferie. Vi sætter også ekstra pris på boutique-hoteller med god stil og lidt ekstra charme. Har du det på samme måde? Så er et hideaway i Firenze måske noget for dig. Ligesom resten af udvalget, som du finder hos Escapeaway, så er samtlige hoteller, villaer og ferielejligheder nøje udvalgt – et hideaway er blot særligt og ekstra nænsomt håndplukket.

Udover at et hideaway ofte er et charmerende og mindre hotel, der er meget værdsat af sine gæster, så adskiller det sig også fra andre gode steder ved, at det har sin egen 'personlighed'. Det er måske et ægte familiedrevet hotel, eller måske er beliggenheden helt i særklasse – det kan også være noget helt tredje, fjerde eller femte. Ikke to hideaways er ens, men de har det til fælles, at de har noget unikt at tilbyde.

Bestil et Hideaways-hotel for sig selv eller book en pakkerejse inkl. fly til attraktive priser online her på siden, hvor du samtidig får trygheden i form af rejsegaranti og pakkerejselov.
 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hideaways i Firenze