Luksusferie til Firenze

Hos Escapeaway finder du en altid en række fantastiske luksusrejser til spændende destinationer rundt om i hele Italien, og naturligvis er Firenze med på listen.

 

Firenze, som er beliggende i Toscana, byder på utallige seværdigheder i absolut verdensklasse og som en ekstra bonus befinder dig midt i et af Italiens spisekamre, så du kan nyde godt af den vidunderlige italienske mad og vin. Byens historiske rigdom gør, at Firenze i dag nærmest er at betragte som et kunsttempel, viet til renæssancen. Dens kirker, museer og gallerier er et katalog over en epoke, som skabte historie og frembragte nogle af verdens største kunstværker. En række af vores udvalgte luksushoteller i Firenze er beliggende i nogle af byens smukke, historiske bygninger.

 

Start morgenen med at springe køen over til et af de mest berømte kunstmuseer i verden, Accademia-galleriet. Gå derefter en tur rundt i byens historiske centrum, udforsk Duomo'en og afslut dagen med en guidet tur i Uffizi-galleriet, der også rangerer blandt verdens mest berømte kunstmuseer. Med vores luksusrejser til Firenze kan du slappe helt af og dase i solen ved hotellets pool eller drøne rundt og få en på opleveren. Du bestemmer selv tempoet og indholdet på Escapeaway luksusferier, hvor eksklusivitet er et af nøgleordene. Se vores udvalg af luksusferier i Firenze, som kan matche dine ønsker og behov ved at bruge søgefunktionen her på siden.

 

Book et luksushotel i Firenze

 

På Escapeaway luksusrejser finder du altid håndplukkede luksushoteller, hvor vi har gjort os ekstra umage for at finde de "gemmesteder", der kan give din ferie den der oplevelse lidt ud over det forventede. Et luksushotel er ikke bare et luksushotel hos Escapeaway, men nøje udvalgt og altid til konkurrencedygtige priser. Bl.a. finder du en række spændende og autentiske hoteller i oplandet til Firenze, hvor du kan nyde den absolutte stilhed og udsigten over de Toscanske bakker, samtidig med at du nemt kan tage på udflugt til storbyen med de smukke bygninger og store seværdigheder.

 

Rejs afsted fra lufthavnene i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg, enten direkte eller med mellemlanding, til Firenzes største lufthavn Amerigo Vespucci. Herefter går det i lejet bil eller med lokal tranfer frem til dit bestemmelsessted og til dage fyldt med forkælelse.

 

>> Se også alle rejser til Toscana
>> Læs om luksusrejser til Italien

>> Læs mere om luksusrejser

Kort over Firenze