Weekendrejser til Firenze

Firenze - renæssancens vugge og Toscanas hovedstad. Byen, hvor mestre som Michelangelo og Donatello skabte deres smukkeste værker, og hvor du finder paladser og kunstmuseer, hyggelige gader og stræder, smukke haver og delikatesseforretninger. I Firenze finder du alt det, du søger, hvis du vil opleve Italien, og du får helt sikkert lyst til at vende tilbage igen. Velkommen til en weekendrejse til Firenze med Escapeaway.

Kultur og historie i overflod

Få andre steder i verden har så megen kultur og historie på så lille et område som Firenze. Her kan du tage udgangspunkt fra Piazza del Duomo, hvor den store Cattedrale di Santa Maria imponerer de fleste. Domkirkens kuppel er tegnet af Brunelleschi, et af byens vidunderbørn. Fra domkirkens torv kan du bevæge dig i alle retninger, for du får en skøn oplevelse, uanset hvilken vej du går.

Du kan tage til Uffizierna (Galleria degli Uffizi), hvis du er kunstinteresseret og vil opleve værker som Primavera af Botticelli eller Medusa af Caravaggio. Gå over Ponte Vecchio og oplev alle guldsmedene, som ligger langs broens sider. Tag til Palazzo Medici og få et indblik i, hvordan familien, som satte Firenze på verdenskortet, levede - slottet er i dag et museum, og her kan du se endnu mere kunst af Raphael og Caravaggio. Bag paladset breder den store have sig (Giardino di Boboli), som et kludetæppe og lokker med amfieteater og smukke udsigter over byen og det toskanske landskab.

Nyd La Bella Vita i Firenzes mindre turistprægede kvarter

Byen er dog meget mere end et åbent museum. Du kan også rejse til Firenze, hvis du bare vil nyde de dejlige omgivelser, kaffe udendørs, god mad og inspirerende shopping. Byen er delt i to af floden Arno, og man kan i grove træk sige, at Arno også deler byen i forhold til antal turister.

Bevæg dig over floden og oplev en mere rolig del af Firenze, hvor torve som Piazza della Passera og Piazza Santo Spirito lokker. Du kan slentre en tur mellem de gamle huse og gader, hvor der ikke kommer andre turister. Slå dig ned på en lokal fortovscafe og nyd den mad, som kokken anbefaler. Tal med de lokale og få uvurderlige tips om gode oplevelser. Tag på shopping i vintageforretningerne og smag på delikatesserne. Mulighederne er uendelige.

Bestil din weekendrejse til Firenze med fly og hotel inkluderet i prisen

På Escapeaway har vi gjort det nemt at bestille en weekendrejse til Firenze. Vi er eksperter i at sammensætte fordelagtige pakkerejser til nettets laveste priser, hvor både fly og hotel er inkluderet - og du kan selv bestille en lejebil sammen med pakken og på den måde også opleve det toskanske landskab, som omgiver byen. Vore hideaways ligger centralt i Firenze, og vore rejser foregår med rutefly, som giver større fleksibilitet i forhold til afrejsedato og rejsens varighed. Du kan rejse fra København, Malmø, Gøteborg eller Stockholm. Benyt søgefunktionen her på siden for at sammensætte din kommende weekendrejse til Firenze helt efter eget ønske! Buon Viaggio!

>> Læs også om weekendrejser till Rom her
>> Læs mere om billige pakkerejser til Italien her

>> Læs mere om weekendrejser

Kort over Firenze

Populære hoteller i Firenze

Italien, Toscana, Firenze
9,3
Fabelagtigt
1161 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 12 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Toscana, Firenze
8,9
Meget godt
1122 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 12 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Italien, Toscana, Firenze
9,1
Fabelagtigt
335 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 15 km
  • Afstand til centrum: ca. 1.5 km
  • Pool (evt. sæsonåben)