Flyferie til Toscana

Det er nemt at komme på ferie i Toscana, for regionen er godt forbundet med omverdenen. Toscana råder over to lufthavne, Galileo Galilei internationale lufthavn i Pisa og Amerigo Vespucci lufthavnen i Firenze. Der er kun 80 kilometer mellem de to lufthavne, og begge har ruter til en lang række storbyer i Europa. Fra København flyver du til Toscana via en anden europæisk storby, f.eks. München eller Rom.

Både fra lufthavnen i Pisa og i Firenze er det nemt at komme videre på det italienske vejnet, og begge lufthavne har direkte linjer til byernes banegårde. For at komme så meget rundt i regionen som muligt er det mest hensigtsmæssigt at leje en bil. Biludlejnings¬bureauerne har kontorer i lufthavnene. Når du lander, står en bil parat til dig. Du skal blot lægge bagagen i bagagerummet og sætte dig bag rattet. Før du aner det, kører du op og ned ad bløde bakker i Toscanas vidunderlige landskab.

Når du rejser med fly til Toscana, kommer du på få timer nemt og sikkert fra det danske gråvejr til en flot, blå himmel, der ser ud til at være malet af en af Italiens renæssancemalere. Nemmere kan det ikke være.

>> Læs mere om lufthavnene i Toscana her

Book en pakkerejse med fly, hotel og lejebil 

De fleste som bestiller en pakkerejse til Italien gør det for at spare tid og besvær, men naturligvis også fordi man så er dækket af rejsegaranti og har et rejsebureau i ryggen hvis der mod forventning skulle opstå problemer under rejsen. Hos Escapeaway har vi prisgaranti på alle pakkerejser til Toscana og for den sags skyld til alle andre rejsemål i programmet. I søgemaskinen kan du selv sammensætte din rejse med fly, hotel og billeje, men du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os for personlig service og et tilbud på din flyferie.

Flyselskaber der flyver til Toscana

Du har et stort udvalg af flyselskaber der flyver til lufthavne i Toscana, og du kan i rejsesøgemaskinen her på Escapeaway altid se og sammenligne priser og flyruter online. De lufthavne som jeg vil anbefale dig at flyve til er Pisa, Firenze, Bologna eller Rom lufthavn, bemærk dog at det altid er et spørgsmål om hvor i Toscana du skal på ferie, da der er ganske store afstande. Blandt de flyselskaber der flyver til Toscana kan nævnes SAS, Norwegian, Ryanair og easyJet.

>> Læs vores rejseguide til Toscana
>> Book en billig feriebolig i Toscana med Escapeaway

Andre links

Kort over Toscana

Populære hoteller i Toscana

Italien, Toscana, Terricciola
  • Nærmeste lufthavn: 38 km
  • Afstand til centrum: ca. 2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Toscana, Castellina in Chianti
9,0
Fabelagtigt
147 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 60 km
  • Afstand til centrum: ca. 10 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Toscana, Montecatini Terme
9,3
Fabelagtigt
584 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 45 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi