Rejser til Forcoli

Forcoli ligger omkring en halv times kørsel fra Pisa, der har et af verdens nok mest kendte vartegn; det skæve klokketårn Torre pendente di Pisa. I Forcoli kan man ikke bryste sig af lige så berømte seværdigheder. Madelskere vil dog vide, at denne lille middelalderlandsby med omkring 1.800 indbyggere ligger i et område kendt for den eftertragtede hvide trøffel.

Du befinder dig i en region kendt for gastronomi af høj kvalitet, og Forcoli er ingen undtagelse. Det er også derfor, at du selv i denne forholdsvis lille by finder adskillige gode spisesteder. Her også et velassorteret supermarked, hvis du har brug for at handle dagligvarer i løbet af ferien. Byen er desuden jævnligt vært for festivaler og markeder, hvor du kan stifte nærmere bekendtskab med trøfler og andre lokale delikatesser. Det inkluderer naturligvis også vine og ikke mindst olivenolie, som stammer fra de mange olivenlunde i området.

Bestil en rejse til Forcoli, hvis du vil opleve det ægte Toscana. I denne fredelige landsby undgår du masseturismen, men har samtidig en række af regionen største attraktioner inden for din rækkevidde. Du kan for eksempel næsten ikke rejse hertil uden også at besøge Pisa. Udover det berømte tårn kan du her også bruge en hel dag på at udforske byens andre bemærkelsesværdige bygningsværker, caféliv og shoppingmuligheder. Ligeledes kan du på dagsudflugter sagtens besøge Lucca, Siena og Firenze.

Essensen af Toscana

Rejser du til Forcoli om sommeren, er kystens kilometerlange sandstrande også meget tillokkende. Det tager blot omkring en halv time i bil at nå derud, hvis du trænger til en dukkert. Der er busser, som kører gennem byen. Vil du have mest muligt ud af rejsen til Forcoli, er det dog en fordel at have en bil til rådighed. Ikke blot til dagsudflugter, men også for nemt at tage på ture i nærområdet. Her er talrige charmerende småbyer, som måske nok ikke nævnes i guidebøgerne, men er lige så meget essensen af Toscana.

Derfor er Forcoli et ideelt valg, hvis du frit vil kunne vælge mellem sightseeing, strandliv og fredeligt landsbyliv. Med Escapeaway kan du bruge den smarte søgemaskine til at booke en nem og sikker rejse til Forcoli. I den kan du hurtigt finde billige flybilletter med rutefly og sætter dem sammen med udvalgte hoteller i og omkring byen, og eventuelt med det samme booke en lejebil - alt samlet i én pakkerejse, som er sikret af rejsegaranti.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Forcoli