Rejser til Lastra a Signa

Hold din ferie i Lastra a Signa i Toscana

Book hotel eller feriebolig i området omkring Lastra a Signa i Toscana med Escapeaway. Bo i dalen vest for Firenze ved foden af San Romolo-bjerget.

Lastra a Signa er en by med ca. 20,534 indbyggere, som er en del af Firenzes metropolområde i Toscana. Byen har siden middelalderen haft stor betydning pga. sin strategiske placering og er interessant på især det kunstneriske og kulturelle niveau. Den nederste del af Lastra a Signa udviklede sig langs Arno-floden, mens den øvre del ligger højt på bjerget San Romolo i op til 286 meter over havet. Den vigtigste kirke er sognekirken San Martino a Gangalandi, der ligger i den lille landsby San Martino a Gangalandi.

Kort over Lastra a Signa i Toscana

Du kan klikke på kortet herunder over området omkring Lastra a Signa i Toscana og se vores store udbud af hoteller, ferieboliger, feriehuse og ferielejligheder i området omkring Firenze, som altid er et besøg værd. Her ser du også afstande til lufthavne, byer i Danmark og meget mere.

Skal din feriebolig være hotel, ferielejlighed eller måske feriehus?

Hos Escapeaway er vi ikke bange for at kalde os selv eksperter i Italien. Vi råder over mere end 1.400 ferieboliger i Italien, og i området omkring Lastra a Signa i Toscana finder du et stort udvalg af hotelværelser, dejlige ferielejligheder og smukke villaer og feriehuse. Brug søgemaskinen i toppen af siden og søg efter dine favoritter - husk at bruge filtrene bagefter til at frembringe det helt rigtige udvalg.

Transport

Nærmeste lufthavn til Lastra a Signa i Toscana er naturligt nok Firenze, som kun er 15km væk. Fra byen kan man iagttage flytrafikken til og fra lufthavnen. Selvom der er en jernbanestation i selve Lastra a Signa er det nemmest at tage en taxa fra lufthavnen, hvis man da ikke har lejet en bil. Ønsker du at tage et par dage ind til Firenze, kan det til gengæld anbefales at tage toget, da parkering er vanskeligt og dyrt.

Har du lyst til at udforske Toscana i egen bil, er der ca. 1.600km at køre fra Danmark.

Restauranter

Pga. byens størrelse, finder du mange udmærkede restauranter i Lastra a Signa. Italienerne spiser gerne ude, og det smitter af på de lokale beværtninger, som laver mad fra den simple, italienske skole, hvor friske råvarer er kernen, og hvor en god pizza eller pasta leveres med et smil.

Lokale links

Du kan finde byens officielle hjemmeside her.
Liste over restauranter i byen finder du her.
Turistside for storbyen Firenze findes her.

Udflugter og seværdigheder

Med sin beliggenhed er Lastra a Signa et naturligt udgangspunkt for udflugter til Firenze, eller for vandreture op i bjergene. Du kan også få et godt indtryk af det autentiske Toscana med en udflugt til den rolige by Fiesole, som giver dig et utroligt blik over Firenzes pulserende gader og stræder.

Har du golfkøllerne med, så tag en tur til golfklubben Ugolino, som er en af de ældste i landet. Af de lidt mere hemmelige tips vil vi ikke undgå at nævne Pistoia, som - bevidst eller ubevidst - er forblevet relativt ukendt blandt turister. Det kan være en hel befrielse efter et par dage "sammen med alle de andre" i Firenze.

Brug søgefunktionen øverst til at finde hotel, ferielejlighed eller feriebolig efter din smag. Hvis du ikke finder noget ledigt i selve Lastra a Signa, så finder du helt sikkert noget inde i Firenze, eller i bakkerne vest for byen.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Lastra a Signa