Rejser til Laterina

God base for udflugter

Laterina er en hyggelig lille by, som ligger glimrende for udflugter til resten af Toscana og Umbrien samt Lazio for den sags skyld.

Der er gået små 500 år, siden den franske filosof Montaigne udråbte osteriaet i Laterina til at være Italiens bedste. Dette spisested eksisterer desværre ikke længere, og selvom man da spiser godt i byen, så ville de færreste gourmeter af i dag nok hæve byen til samme ære.

Men Laterina er alligevel et besøg værd, for det er en hyggelig lille by, som tilmed ligger glimrende for udflugter til resten af Toscana (og Umbrien samt Lazio for den sags skyld).

Få kilometer fra byen passerer nemlig den store motorvej A1, som forbinder Milano med Rom, så skønt her er 65 km til Firenze, tager turen ikke mere end 45 minutter. Vil man i stedet til Arezzo, hvor der kommer langt færre turister, er der 20 sølle kilometer. I Laterina er der desuden en togstation.

Kort over Laterina i Toscana

Få styr på byens placering i Italien og et overblik over ferieboligerne og hotelelrne, vi tilbyder i området i den østlige del af Toscana ved hjælp af kortet herunder (klik). Find indlogering i Laterina 

Laterina hører ikke til blandt Toscanas mest kendte byer, langtfra, og man finder da heller ikke et væld af ferieboliger i byen. Hos Escapeaway Rejser er vi dog eksperter i at finde hyggelige hoteller, ferielejligheder, B&B og villaer i mindre byer som Laterina. Du finder dem alle i søgemaskinen øverst her på siden. 

Er det den fredelige idyl på landet, du søger i ferien? Så kan vi også anbefale dig at overveje en ferie på et agriturismo i Toscana

Lokale links

Byens officielle hjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Laterina