Rejser til Lido di Camaiore

Gyldne sandstrande og natteliv i Toscana

Lido di Camaiore er, som de andre byer på Versiliakysten, kendt for sine dejlige sandstrande og er derfor velbesøgt om sommeren.

Versiliakysten er kendt for sine fashionable resorts og natklubber, som særligt i sommermåneder giver området et særdeles aktivt natteliv. Samtidig betyder de børnevenlige strande samt nærheden til spisteder og butikker, at byer som Lido di Camaiore er populære blandt familier. 

Byen der befinder sig mellem de to mere berømte byer Forte dei Marmi og Viareggio, er et godt sted at tilbringe sommerferien, hvis du vil kombinere strandliv med interessante kulturelle oplevelser i Toscanas smukke middelalderbyer. 

Kort over Lido di Camaiore

Klik på kortet herunder for at få et overblik over ferieboliger i byen og nærområdet.Hoteller og ferielejligheder

Rejse-søgemaskinen øverst her på siden indeholder hundredvis af håndplukkede ferieboliger i Italien, hvilket inkluderer et stort udvalg af hoteller og ferielejligheder i Toscana

I en populær ferieby som Lido di Camaiore findes der et væld af hoteller og ferielejligheder. Så mange at det næsten kan være uoverskueligt. Her hos Escapeaway Rejser har vi allerede gjort forarbejdet og udvalgt de bedste i forhold til beliggenhed og serviceniveau. 

Laver du en søgning på de relevante feriedatoer, får du hurtigt en oversigt over ledige boliger. Du kan derefter læse mere om hver enkelt feriebolig og på den måde finde en, som passer til dine ønsker for ferien i Italien. Måske leder du efter det perfekte hotel tæt ved stranden til en badeferie med familien eller en hyggelig ferielejlighed i lidt mere tilbagetrukne omgivelser til en romantisk ferie for to? Du finder begge typer og mange flere i vores vores udvalg af ferieboliger i Toscana.

Har du spørgsmål om de forskellige muligheder, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi svarer gerne på spørgsmål og hjælper dig med at sammensætte ferien til Toscana.

Lufthavne og lokal transport

Vil du rejse med fly til Italien er Pisa Lufthavn nærmest i forhold til Lido di Camaiore. Inden for fornuftig køreafstand er for eksempel også Firenze Lufthavn. Du har derfor normalt gode muligheder for at finde en passende flyforbindelse til din ferie, da flyselskaber som Ryanair, easyJet, SAS og Norwegian betjener disse lufthavne. 

I søgemaskinen her hos Escapeaway Rejser kan du selv nemt søge efter priser og bestille flyrejser til samtlige lufthavne i Italien. 

Der er gode togforbindelser fra Firenze og Pisa til dette område, omend der er et par km fra Lido di Camaiore til nærmeste togstation. Kører du i egen bil eller eventuelt i lejebil fra lufthavnen, betyder den nærliggende A11-motorvej samt kystvej E80, at det er nemt at komme hertil og omkring i løbet af ferien.  

Fly, feriebolig og lejebil i én samlet pakke

Skal det være nemt at arrangere din ferie i i Lido di Camaiore? Så kan du med fordel bestille en pakkerejse hos os. Så bestiller du flyrejse, feriebolig og eventuelt din lejebil på én gang, hvilket ikke blot er nemmere, men også giver dig en ekstra tryghed. Din pakkerejse er således dækket af Rejsegarantifonden, pakkerejseloven og den udviddet ansvarsforsikring, Escapeaway har tegnet hos Gouda Rejseforsikring.

>> Bestil din rejse til Toscana her - det er nemt og billigt

Restauranter og indkøb

Ud over hovedattraktionen, de 4 km sandstrand, byder byen på flere butikker og restauranter med alt fra gourmet til mere simple trattoriaer og pizzeriaer.

 

Udflugtsmuligheder

Når man holder ferie i Lido di Camaiore, er det oplagt at kombinere badeferien med udflugter til spændende byer som Lucca og Pisa - eller den lille og charmerende by Pietrasanta. Smukke naturområder som De Apuanske Alper og Le Cinque Terre i det sydlige Ligurien er også et must.

Der er således masser af muligheder for at tage spændende udflugter, hvis ikke hele ferien skal bruges på stranden. Ønsker du at opleve regionens seværdigheder på ture med en lokalkendt, certificeret guide, tilbyder vores samarbejdspartnere et væld af interessante udflugter i Toscana, som du med fordel kan booke online hjemmefra. 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Lido di Camaiore