Ferielejligheder i Lucca

Nyd Lucca dejlige centrum i din egen lejlighed, hvor du selv kan tage noget koldt fra køleskabet eller lave en let salat til frokost. Du får som regel mere plads end på et hotelværelse, da du har både en stue og et soverum til rådighed. Og hvis du vil have et udeområde til din rådighed kan du også glæde dig til det.

Gemt - men ikke glemt - mellem Middelhavet og Firenze ligger den middelalderlige, toscanske by Lucca. Byen er en af Italiens fineste skatte, med et væld af imponerende kunst, fantastisk kultur, charmerende historie og afslapning i rigelige mængder. Dette gør det til den ideelle feriedestination året rundt, for vejret er behageligt i alle fire sæsoner, selvom de fleste feriegæster foretrækker at besøge byen i sommermånederne.

Lucca tilbyder masser af komfortable ferielejligheder både udenfor og indenfor murene. Lucca er en af de få byer i Italien, hvis middelalderlige bymure stadig er tæt ved intakte, og væggene i sig selv har vist sig at være en stor attraktion. En by som er lukket inde bag disse gamle mure, kan se lille ud, men lad ikke dens størrelse narre dig, for inden for disse gamle bygrænser finder du en hel række fascinerende attraktioner, der bare venter på at blive opdaget. Og for at gøre et ophold her endnu mere attraktivt er det værd at nævne, at Pisa, med det berømte skæve tårn, kun er 30 kilometer væk, hvilket gør en dagstur hertil helt oplagt.

Sørg også for at udforske landskabet omkring Lucca, da de smukke bakker i Toscana fx. giver den perfekte vandreoplevelse med mange naturstier, der er ideelle til vandreture og cykling, og de er også hjemsted for nogle af Toscana's lækreste råvarer. Den livlige by Garfagnanana er en stor producent af de fleste afgrøder og er også hjemsted for en fremragende vinindustri.

Udvalgte ferielejligheder med gode anmeldelser

Du behøver ikke at bekymre dig om indkvartering i Lucca, da der er masser af ferielejligheder og ferieboliger i byen. De er også strategisk og bekvemt beliggende nær de fleste turistattraktioner i byens centrum. Hos Escapeaway finder du en række charmerende og velbeliggende ferielejligheder i Lucca, som alle har gode anmeldelser fra vores gæster.

Her er der aldrig langt til den næste restaurant, så selvom ferielejlighederne her er udstyret til madlavning, og de gode råvarer altid kun er et marked væk, så husk at prøve det lokale køkken. Toscansk madlavning er kendt for smagfulde retter, baseret på få, men friske ingredienser.

For familier, der ellers har svært ved at finde store nok hotelværelser, er en lejlighed en god løsning, der både holder omkostningerne nede og giver god plads under opholdet. Du står naturligvis selv for morgenmaden, medmindre du vil gå på en lokal café og får en cappuccino med en croissant (eller lignende) sammen med de lokale. Det har bestemt også sin charme! Men uanset om du ønsker at tilbringe dine dage med at slappe af på stranden eller udforske middelalderruiner, giver Lucca dig mulighed for lidt af det hele.

Sådan booker du en feriebolig i Lucca med Escapeaway

I søgemaskinen kan du vælge kun at søge efter ferieboliger i Lucca (vælg 'kun hotel' og tilpas filteret til lejligheder derefter), eller du kan vælge at kombinere din booking med billige flybilletter fra Danmark, med afrejse fra enten København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg lufthavn. Gør du det, sætter vi det hele sammen i en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti.

>> Læs mere om ferielejligheder i Toscana her
>> Læs også om ferielejligheder i Italien her

>> Læs mere om ferielejlighed

Kort over Lucca