Luksusferie i Lucca

Med en luksusrejse til Lucca får du stemning, kulturoplevelser og lækker mad i samme pakke. Byen er kendt for sin smukke arkitektur, rige kulturliv og smagfulde retter på menukortet. Her kan du komme helt ned i gear og opleve en af Italiens skjulte perler. Bestil din luksusferie med både fly og luksushotel hos Escapeaway!

Middelalderbyen Lucca i hjertet af Toscana er en skjult perle, som ofte bliver overset til fordel for Firenze og Siena – men det er en fejl! En luksusrejse til Lucca byder nemlig på uforglemmelige ferieoplevelser. Og hvis du gerne vil slappe af og glemme hverdagens strabadser, er det nemlig en helt oplagt destination.

Lyt til opera, og gå på opdagelse i smukke middelalderkirker

En luksusferie i Lucca er perfekt til dig, der sætter pris på kulturoplevelser. Byen er nemlig rig på traditioner, og du kan mærke historiens vingesus, så snart du passerer den 500 år gamle bymur. Bliv f.eks. overvældet af den ikoniske domkirke San Martino med sine høje spir og prægtige facade.

Er du musikelsker? Så snyd ikke dig selv for en tur i Teatro del Giglio. Her arbejdede den kendte komponist Giacomo Puccini som pianist i sin ungdom, og hans operaer spilles stadig på den gamle scene.

Foretrækker du moderne musik frem for de storslåede operaer? Så kan du stadig få brugt ørene på din luksusrejse til Lucca. Hvert år i juli afholdes der nemlig en sommerfestival med popmusik. Her kan du nyde de friske toner på Piazza Napoleone i byens centrum.

>> Læs mere om ferie i Lucca her

>> Læs mere om luksusrejser

Kort over Lucca

Populære hoteller i Lucca

Italien, Toscana, Lucca
9,0
Fabelagtigt
1289 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 36 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Italien, Toscana, Lucca
9,0
Fabelagtigt
118 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 36 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Parkering
Italien, Toscana, Lucca
9,4
Fabelagtigt
889 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 36 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Parkering

Smag den italienske palet af pasta, pizza og lækre vine

Ved at bo på et luksushotel i Lucca har du let adgang til de smukke bakker i Toscana. Den billedskønne region er kendt for sit landskab, traditioner og kulturarv. Og bjerglandskabet er fyldt med vidunderlig natur og eksklusive vingårde.

Derfor er det også oplagt at sætte tid af til nogle ekspeditioner i det norditalienske landskab, når du er på luksusrejse i Lucca. Book f.eks. en privat og eksklusiv vintur i de smukke bakker omkring byen. Her kan du smage på forskellige lokale vine og opleve, hvordan de dyrebare dråber bliver lavet. Vinene vil ofte være ledsaget af den bedste toscanske mad, særligt ost, skinke og salami på friskbagt brød.

Men du behøver ikke forlade Lucca for at forkæle smagsløgene. De smalle gader, som f.eks. Via Fillungo, er nemlig spækket med restauranter og barer. Her kan du smage alt fra frisklavet pasta og nybagt pizza til friske tomatsalater og sød kastanjemelskage.

Nyd ferien på et eksklusivt luksushotel i Lucca

Vil du også gerne væk fra hverdagens strabadser, så du kan komme helt ned i gear? Så er der ikke en bedre destination for din luksusferie end Lucca i Toscana. Den italienske middelalderby er en ægte renæssanceperle med hyggelige gader, kulturelle oplevelser og et spændende menukort. Og når du booker hos Escapeaway kan du bestille din ferie i én samlet pakke!

Vi har samlet nogle af de bedste luksushoteller i Lucca. Alle er nøje udvalgt med mindst 4 stjerner i anmeldelser, så du er sikker på at få de bedste ferieoplevelser. Og vi har afgange fra flere danske lufthavne til Pisa Lufthavn, som kun er en kort køretur fra den italienske perle.

Drømmer du om en luksusrejse i sydens sol? Bestil din feriepakke allerede i dag!

Mere lyst til at bo med eget køkken? Læs mere om vores udvalgte ferielejligheder i Lucca her.

>> Læs mere om luksusferie i Toscana her