Rejser til Lucignano

Middelalderby med sjæl og stemning

Hvis du ikke kender Lucignano, så bør du lære den at kende. Som den ligger på sin bakketop med sine gamle fæstningsmure hele vejen rundt, er det svært at forestille sig en mere malerisk lille toscansk by.

Lucignano hører ikke til de toscanske byer, som "alle" kender. Paradoksalt nok taler man begejstret om den halvkedelige Greve in Chianti, hvor turismen er spændt til bristepunktet, men kun et mindretal kender en perle som Lucignano.

Indhyllet i fæstningsmure

Som den ligger på sin bakketop med gamle fæstningsmure hele vejen rundt, er det svært at forestille sig en mere malerisk lille toscansk by. Den fascinerende opbygning af koncentriske cirkler med centrum i byen højeste punkt i midten, hvor man naturligt også finder den vigtigste kirke.

Hyggeligt centrum

Byen er fuld af spændende kirker, gode restauranter og hjertevarme indbyggere, og med sin beliggenhed mellem Arezzo, Siena og Cortona udgør den et godt udgangspunkt for udflugter.

De sidste to søndage i maj måned afholdes en årligt tilbagevendende festlighed i byen; den såkaldte Maggiolata Lucignanese. Hvert år prøver deltagerne at overgå sig selv og hinanden når de går parade gennem byen med tematisk udklædning og blomsterklædte vogne.

For yderligere information: www.maggiolatalucignanese.it

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Lucignano

Hvad siger gæsterne i Lucignano?

8,2
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 11 anmeldelser