Rejser til Marina di Pietrasanta

En klassisk og velorganiseret badeby

Pietrasantas badeby Marina di Pietrasanta er ikke så fornem som naboen Forte dei Marmi, men det skorter ikke på spisesteder, indkøbsmuligheder eller fremfor alt lange, fantastiske sandstrande.

Den toscanske badeby Marina di Pietrasanta er blandt andet kendt for sin fantastiske sandstrand. Siden 1930'erne har her hersket en ganske særlig feriestemning. Og du mærker straks, at de her har stor erfaring inden for turisme, bl.a. på mængden af hoteller i forhold til byens størrelse - og på den velplejede og velorganiserede strand. En særlig bonus ved denne badeby er, at du har de bedste betingelser for at kombinere skønne sol- og badedage med sjove udflugter og spændende attraktioner.

Kort over Marina di Pietrasanta

Du kan bruge kortet nedenfor til at få et overblik byen og placeringen af de ferieboliger, vi i øjeblikke kan tilbyde i dette område af Toscana.

Nyd sommeren i fulde drag

Dette er en dejlig italiensk badeby, hvor du vil finde alt, hvad du behøver til en dejlig, afslappet ferie. Selv om byen mest af alt minder om et stort beboelsesområde mere end en traditionel by, så har du stadig både spisesteder, butikker, cafeer, barer og natteliv. Marina di Pietrasanta anses ganske vist ikke for at være så fornem som nabobyen Forte dei Marmi, men den har den samme brede og lange sandstrand, overvejende betalingsstrande. De to byer mødes ved den store grønne park med pinjetræer Parco della Versiliana, som du kan besøge og opleve forskellige former for underholdning i sommerperioden.

Det bedste fra to verdener

Hvis du ønsker at kombinere solbadningen med kultur og natur, har du her rigtig gode betingelser for at få en oplevelsesrig ferie. Marina di Pietrasanta ligger i regionen Toscana, som er kendt for sin skønhed, vine og interessante kulturbyer, men er også tæt på grænsen til Ligurien og den verdensberømte nationalpark Cinque Terre. Det er kun ca. 48 km til La Spezia, hvorfra du hurtigt og nemt kan tage både toget og båden ud til de fem fiskerlejer. Hvis Det skæve tårn i Pisa trækker i dig, så tager det omkring 40 minutter i bil (ca. 30 km) og det samme gælder smukke Lucca, Calci, Buti og Vinci. Kulturmekkaet Firenze og maleriske Volterra, som ligger omkring 107 km væk, er bestemt også et besøg værd.

Du behøver dog ikke tage så langt væk for at mærke lokalkoloritten, som hersker her i regionen. Pietrasanta ligger blot ca. 5 km væk, og er en hyggelig lille by, der er kendt for sin produktion af marmor og bronze. Tag gerne en sviptur hertil en aften, og gå en tur rundt i byens historiske centrum. Her finder du en masse dejlige butikker, restauranter, historiske kirker og monumenter.

Hoteller, ferielejligheder og villaer i Marina di Pietrasanta

Det er ikke noget problem at finde et sted at bo i Marina di Pietrasanta. Udvalget af ferieboliger er faktisk næsten overvældende. Derfor har vi håndplukket de hoteller, ferielejligheder og villaer, som vi mener kan danne en perfekt ramme om en afslappende badeferie. Vi har med andre ord gjort forarbejdet, så du blot skal vælge den type indlogering, som passer bedst til dine ønsker. 

Skal du afsted med storfamilien eller en anden større gruppe? Så kan det for eksempel være en chance for at leje en hel villa i Toscana, hvor I får det hele for jer selv og kan slappe af efter en dag ved stranden uden at skulle tage hensyn til andre gæster.

Du kan finde alle ferieboligerne ved at bruge søgemaskinen øverst på siden. Her kan du eventuelt bruge de udvidede søgemuligheder til at angive særlige ønsker til for eksempel afstand til vandet, terrasse osv. Vil du gerne have mere hjælp til at finde den helt rigtige feriebolig, er du naturligvis også velkommen til kontakte os for personlig betjening.

Lufthavne og transport

Både PIsa og Firenze Lufthavn ligger inden for overkommelig afstand, så foretrækker du at flyve fremfor at køre, er der normalt gode muligheder for at finde en direkte forbindelse fra Danmark. Disse lufthavne betjenes således af både en række lavprisflyselskaber og traditionelle flyselskaber som easyJet, Ryanair, Norwegian og SAS.

Du kan selv tjekke, hvilke ruter og afgange som passer bedst til din ferie ved at brug muligheden for at søge under'Fly+ophold' ovenfor. Du kan med fordel bestille både flybilletter og feriebolig som en samlet pakkerejse til Toscana hos Escapeaway Rejser. Det er både nemmere og mere trygt, da din rejse så er dækket af Rejsegarantifonden og pakkerejseloven.

Nærmeste togstation ligger i Pietrasanta, hvorfra der er forbindelse til både Pisa og Firenze. Det sidste stykke fra stationen til din feriebolig må du med bus eller eventuelt praje en taxi. Vil du gerne være helt uafhængig i ferien, er det mere oplagt at leje en bil. Det mest praktiske er i så fald for det meste at bestille billeje med afhentning i lufthavnen. Så kommer du hurtigt frem til din feriebolig og er klar til at tage hul på en oplevelsesrig ferie i Toscana. Læs mere om biludlejning i Toscana

Lokale links

Kommunens officielle hjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Marina di Pietrasanta