La Valle dei Castagni

Escapeaways kategori

72 anmeldelser
9,5 Gæstebedømmelser
Beskrivelse

La Valle dei Castagni er ikke tilgængelig i øjeblikket

La Valle dei Castagni er ikke en del af programmet hos Escapeaway i øjeblikket.

Kort og afstande

Lejlighederne er rustikke og fint indrettet. Nogle har en intern trappe op til en hems med sovepladser.

Alle lejlighederne har et køkkenhjørne med kogeplader, mikrobølgeovn og køleskab samt diverse køkkenfaciliteter som f.eks. elkoger. Lejlighederne har desuden bord og stole, enten foran døren eller ved foden af trappen der leder op til lejligheden. Der findes også bord og stole på den fælles terrasse. Madrasserne er af god kvalitet. Der findes desuden en vaskemaskine til fællesbrug mod gebyr.

Lejlighed La Dolce Vita er ca. 80 m² til 4+2 personer og ligger i stueetagen i villaen fra 1700-tallet. Stenvæggene bidrager til en rustik følelse, ligesom den traditionelle toskanske stil. Her findes et rummeligt køkken og opholdsstue med sovesofa til 2 personer, 2 badeværelser med ruser, et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med 2 enkeltsenge. Fra begge soveværelser er der udgang til pool og grillområde. Lejlighederne har en terrasse med havemøbler.

Lejlighed Roseto er ca. 55 m² til 2+2 personer og ligger på 2. sal og består af opholdsstue med sovesofa til 2 personer eller opholdsstue med to enkelte sovesofaer til hver én person, hems med dobbeltseng samt badeværelse med badekar og toilet. Lejligheden har bord og stole nedenfor trappen.

Lejlighed Tulipano er ca. 70 m² til 4+2 personer og ligger på 2. sal (ejerne selv bor på 1. sal) og består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa til 2 personer, 2 soveværelser med dobbeltseng og enkeltsenge, samt to badeværelser med toilet og bruser. 

Lejlighed Ortensia er ca. 55 m² til 2+1 personer og ligger på 2. sal og består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa til 2 personer, soveværelser med dobbeltseng og hems med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har en ganske lille terrasse med plads til at to personer kan sidde foran døren, men i terrassen nedenfor findes bedre plads med bord og stole.

Villaen på 350 m² er til 18+2 personer. Lejer du hele stedet får du et stort professionelt køkken, en spisestue, stor have med havemøbler og grillplads, bio-søområde samt 30 hektar naturpark, og privat adgang ned til floden.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på La Valle dei Castagni. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • By under 3 km væk
 • 2 el. flere soveværelser
 • Mulighed for privat pool

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Via Val Di Forfora 74 (Strada Provinciale 34 km 5,5)
51017 Pescia (Pistoia)

Koordinater

Latitude: 43.9690
Longitude: 10.7362

Hvad siger gæsterne om La Valle dei Castagni?

8,6
Peter, Lille Skensved

Dejligt sted

Vi havde en fantastisk ferie hos Lisa og Roberto! Hyggeligt og meget autentisk sted, beliggende på bjerget hvor der sjældent kørte en bil forbi...
10,0
Flemming, Albertslund

10,0
Tina Balslev, Aabybro

Hyggeligt og Familiært

Fantastisk hyggeligt.

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Lignende hoteller

Italien, Toscana, Gaiole in Chianti
 • Nærmeste lufthavn: 78 km
 • Afstand til centrum: ca. 4 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Toscana, Greve in Chianti
 • Nærmeste lufthavn: 46 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Toscana, Palaia
 • Nærmeste lufthavn: 38 km
 • Afstand til centrum: ca. 3 km
 • Pool (evt. sæsonåben)

Rejsemål Toscana

Vis flere

Andre hoteller Marliana