Rejser til Monsummano

Byen med de varme grotter

Monsummano Terme er primært kendt for spabade og skoproduktion. Byens placering er desuden god i forhold til flere af Toscanas mest interessante udflugtsmål.

Monsummano Terme som ligger for foden af Montalbano, består af to bydele: I den ældste, Alta, ligger der en borg fra det 11. århundrede. Neden for ligger den "nye" bydel, Bassa, som blev etableret i starten af 1600-tallet omkring en helligdom, Santuario della Madonna della Fontenuova.

Byen ligger ikke langt fra det beskyttede vådområde Padule di Fucecchio, som især er et yndet udflugtsmål for fuglekikkere. Derudover har byen siden oldtiden været kendt for sine varme kilder, der stadig anvendes til terapeutiske formål og spa-behandlinger. Der er således to termiske grotter lige i nærheden af byen, Grotta Giusti og Grotta Parlanti, hvor førstnævntes konstante varme, mineralrige vande benyttes af et moderne, anerkendt spacenter.

Der er få kilometer fra byen til nærmeste motorvej, som giver dig hurtig forbindelse til interessante kulturbyer som Lucca, Firenze og Pistoia.

Kort over Monsummano i Toscana

Du kan klikke på kortet, hvis du vil danne dig et overblik over byen og placeringen af vores hoteller og ferieboliger i området.Find din feriebolig eller hotel i Monsummano

Bruger du søgemaskinen ovenfor, vil du hurtigt kunne danne dig et overblik over tilgængelig ferieboliger i og omkring Monsummano inden for den ønskede periode. I vores udvalg på hundredvis af håndplukkede ferieboliger i Italien, finder du alt fra hyggelige byhoteller til charmerende villaer og vingårde i Toscana. Vi tør derfor næsten love, at du hos os altid kan finde indlogering i denne smukke region, som fuldt ud lever op til dine ferieønsker.

Har du alligevel brug for hjælp til at finde den perfekte feriebolig eller hotel i Monsummano eller spørgsmål til området, må du gerne kontakte os på telefon, mail eller chat. Vores rejsekonsulenter sidder klar med gode råd og hjælper gerne med at sammensætte den helt rigtige ferie i Toscana for dig.

>> Alle rejser til Toscana - klik her

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Monsummano