Borgo Collelungo

Escapeaways kategori

55 anmeldelser
8,3 Gæstebedømmelser
Beskrivelse

Kort og afstande

Lækre ferielejligheder med privat udeområde og pool

Lejlighederne er også indvendigt særdeles klassiske med deres solide, rustikke møblement i traditionel, toscansk stil, men her er naturligvis også moderne komfort; alle lejligheder har mulighed for opvarmning, har funktionelle køkkenmuligheder, og de fleste har opvaskemaskine. Det er også muligt at få afkølet lejligheden ved hjælp af et mobilt airconditionanlæg (mod bestilling og betaling). Alle lejligheder har eget udeområde med bord og stole i haven. Selvfølgelig har du også adgang til grill, og i haven finder du desuden to svømmebassiner, et for voksne og et for børn, samt legeplads.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Borgo Collelungo. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • 2 el. flere soveværelser

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Via Collelungo Localitá Tonda
50050 Montaione (Firenze)

Koordinater

Latitude: 43.5678
Longitude: 10.8776

Hvad siger gæsterne om Borgo Collelungo?

9,7
Morten, Nørre Alslev

Fantastisk sted

Borgo Collelungo er et dejligt, stille og roligt sted placeret på en bakketop med en smuk udsigt. Ejerne er flinke og yderst hjælpsomme. Placeringen er super god...
9,7
Rune, Næstved

Fantastisk ferie

Bongo Collelungo er bestemt et fantastisk sted at holde ferie. Jeg vil sige det sådan, at billederne snyder, stedet er meget bedre i virkeligheden. Det er to fantastiske...
8,3
Carsten, Espergærde

Afslapning

Dejligt sted, med rustik italiensk oplevelse. god plads, fine forhold og ikke så langt til Siena, Pisa etc.

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Lignende hoteller

Italien, Toscana, Peccioli
 • Nærmeste lufthavn: 49 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Toscana, Gambassi Terme
 • Nærmeste lufthavn: 53 km
 • Afstand til centrum: ca. 5 km
 • Pool
Italien, Toscana, Montaione
 • Nærmeste lufthavn: 58 km
 • Afstand til havet: ca. 75 km
 • Pool

Rejsemål Toscana

Vis flere