Rejser til Montecastelli

Ægte middelalderstemning i Toscana

Montecastelli er en typisk middelalderby med charmerende smalle gader og huse i rustikke sten, som domineres af et højt fæstningstårn.

Denne lille by på toppen af bakken i omrking 500 meters højde over havet har hverken restauranter eller indkøbsmuligheder af betydning. Til gengæld kan man være sikker på at bo midt i Toscana uden konstant at føle sig mast af alle de andre turister. Også er der ikke langt til meget af det spændende. Det centrale Toscana er således rigt på smukke middelalderbyer og natur, der indbyder til spændende udflugter hver dag. 

Kort over Montecastelli i Toscana

Du kan bruge kortet herunder til at få et overblik over den lille by samt de omkringliggende område i denne del af regionen Toscana. Her har vi markeret de håndplukkede hoteller og ferieboliger, som vi tilbyder.Ferieboliger og hoteller i Montecastelli 

Hos Escapeaway Rejser har vi stor ekspertise i at finde de små byer væk fra masseturismen, hvor du kan opleve det klassiske Toscana. De steder som du kan have svært ved at finde på egen hånd, som trods manglen på egentlige seværdigheder er en stor oplevelse. Her har vi håndplukket de bedste hoteller, ferielejligheder, villaer osv., så du blot skal vælge den type indlogering, der passer bedst til dine behov og ønsker. Hvad enten du søger et familievenligt agriturismo i Toscana eller et lille hyggeligt B&B, finder du det i udvalget hos Escapeaway Rejser.

Du kan nemt få en oversigt over ledige ferieboliger i Montecastelli ved at benytte søgemaskinen øverst her på siden. Dernæst kan du klikke ind på de enkelte boliger for at få en uddybende beskrivelse. 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Montecastelli