Rejser til Montenero

Nyd din ferie i Montenero tæt ved kysten i Toscana

Montenero ligger i højderne ved Livorno i den vestlige del af Toscana og er især kendt for sit kloster, der er velbesøgt og absolut en udflugt værd. Det anbefales, at man besøger Montenero om aftenen, når de katolske pilgrimme er ved at forlade byen, for at kunne få albuerum og ro til at indtage atmosfæren.

Ønsker du at opleve Montenero kan du let tage ophold i nærliggende Livorno, som er en mellemstor havneby i Toscana. Men der er også mulighed for at holde ferie her og bo i selve byen på La Vedetta, som har et stykke dansk historie med i bagagen. Den fantastiske placering i højdedragene giver en utrolig udsigt over både havet og de grønne bakker bag kysten.

Kort over Montenero i Toscana

Klik på kortet og se mere om området. Find hoteller, ferieboliger, feriehuse, lejligheder og villaer i denne del af regionen via kortet, og få et overblik over de største seværdigheder, udflugter og meget mere i området omkring Montenero. Du kan også se afstande til bla. lufthavne i Toscana.

Hotel, villa eller feriebolig

Hos Escapeaway er vi specialister i Italien og vi rejser hvert år landet tyndt for at besøge og udvælge hoteller, villaer og ferieboliger. Faktisk finder du mere end 1400 håndplukkede ferieboliger i programmet - heraf er de ca. 400 beliggende i regionen Toscana. Vil du holde ferie i området omkring Montenero er det nemt at bruge hotel-søgemaskinen. Her kan du også filtrere udvalget af ferieboliger efter kriterier som f.eks. pool, børnepool, afstand til strand og by eller om der skal være restaurant på stedet og meget mere. Har du brug for tips og råd til at finde et hotel eller en ferielejlighed i Montenero eller på andre rejsemål i Toscana, som opfylder dit behov, er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte os.

Transport

Nærmeste lufthavn til Montenero er Pisa lufthavn, som om sommeren har direkte forbindelser til Danmark. Af andre lufthavne som ligger i eller omkring regionen Toscana er bla. lufthavnene i Firenze Bologna og Rom. Fra Pisa Lufthavn er der kun ca. 25 km, og du kan tage toget mod Livorno og videre til Antignano station, hvorfra man kan tage den lokale bus op på bjerget. Vi anbefaler dog, at man lejer en bil, så man nemt kan komme rundt til de forskellige seværdigheder i området.

Fra Danmark er der ca. 1.600 km til Montenero - en strækning, som de fleste sagtens kan overkomme at køre i bil. I juli måned skal man dog være opmærksom på heftig trafik ned gennem Europa, ligesom vejene i Toscana kan være godt fyldte helt ind i august, hvor Italiernerne selv holder ferie.

Restauranter

I Montenero findes adskillige gode restauranter, og mange lokale tager herop for at spise. Byens gastronomiske specialitet er fiskeretter, som tilberedes af friskfanget fisk fra havet ud for Livorno. Efter aftensmad kan man nyde promenaden med udsigt over Livorno og havnen.

Lokale links

Du kan læse mere om sanktuariet i Montenero via dette link: Klik her (italiensk)

Udflugter og seværdigheder

Er du til golf er der mange lækre baner i området. Specielt kan nævnes Cosmopolitan Golf Club, som er ca. 15km væk, og smukt beliggende i en af Toscanas naturparker.

Pisa er naturligvis et "must-see" når man er i området, hvad enten det er for at besigtige Det Skæve Tårn, eller opleve resten af byen, som vi kalder "En overset perle", fordi den er blevet kendt for dårlig ingeniørarbejde, på trods af dens smukke arkitektur og unikke beliggenhed.

Vil du have mere af den slags, finder du kulturbyen Lucca ca 40km væk. 

Du kan også klikke på fanebladet "udflugter" i topmenuen og læser mere om seværdigheder i denne del af Italien med udgangspunkt i Montenero, her finder du også tips til udflugter enten på egen hånd eller med lokal guide.

Du kan også bestille udflugter og billetter hjemmefra til de største seværdigheder ikke kun i Toscana men i hele Italien.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Montenero