Rejser til Monteroni d'Arbia

Lille by i den smukke Sienaprovins

Monteroni d'Arbia er en lille by, der ligger syd for det historiske Siena. Navnet har byen delvist fået fra floden Arbia, som også lægger navn til den smukke dal og en af de nærtliggende bakker Monte Roni, som ligger over byen.

Byen er som sagt ikke så stor, men med sine ca. 8.000 indbyggere er her det meste af det, som du har brug for. I centrum finder du apotek, supermarked, forskellige, små butikker, bank, posthus og benzintank. Her er også en del barer, restauranter og pizzariaer, og i området findes en del smukke bygninger, som er besøg værd: Kirker, kapeller, villaer som for eksempel Lucignano d'Arbia, der ligger lige ved siden af. Det bedste ved Monterone d'Arbia er de smukke omgivelser, der inviterer til dejlige vandreture og herlige cykelture.

Du er omgivet af ren og skær skønhed

Monterone d'Arbia ligger kun ca. 30 min. med bil (ca. 18 km) fra den vidunderlige by Siena. Her kan du nyde de smukke bygninger, snævre gader og maleriske pladser. Siena er også en by fyldt med forskellige butikker og dejlige udendørsrestauranter, hvor du kan spise og drikke godt. Tager du derimod sydpå, kommer du til det fantastiske område omkring Crete Senesi og Orciadalen, berømt for sin skønhed. Her kan du nyde udsigten fra f.eks. Pienza, Montalcino og Montepulciano.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Monteroni d'Arbia