Rejser til Monterotondo Marittimo

En middelalderby fri for turisme

Denne lille middelalderby ligger smukt omgivet af kastanjeskove i 550 meters højde over havet i bakkerne 40 km fra kysten.

Her bor omkring 1500 indbyggere, hvilket er nok til, at her er diverse indkøbsmuligheder, barer og et par restauranter, og samtidig tilpas få til, at her altid er en rolige, fredelig og afstressende stemning.

Fra tid til anden kommer et par besøgende forbi for at slentre rundt i de små gader og for at se borgruinen Rocca degli Alberti fra 1100-tallet, men hovedindtrykket er en by fri for turisme.

Området er præget af store mineralske og metalliske forekomster samt af sålkaldte røghuller, der afgiver dampe med temperaturer på mellem 100 og 160 grader. Dette udnyttes fornuftigt nok til at skabe elektricitet og til at opvarme husene i området. Lige uden for byen liger Parco naturalistico geotermico delle Biancane, hvor man kan tage på guidede ture og få historien om udnyttelsen af geotermisk energi. 

Ude ved kysten bør vi fremhæve de gode sandstrande ved Follonica og Golfo di Baratti.

Kort over Monterotondo Marittimo

Kik på kortet og få et overblik over byen, og se hvilke ferieboliger vi kan tilbyde i dette område af Toscana.Find hotel eller ferielejlighed i Monterotondo Marittimo

I vores udvalg på flere hundrede ferieboliger i Italien kan du finde et bredt udvalg af nøje udvalgte hoteller, ferielejligheder og hyggelige B&B. Vi har lang erfaring i at finde ferieboliger i byer som Monterotondo Marittimo, hvor du kan opleve ægte italiensk charme og gæstfrihed langt fra masseturismen.

Er det en afslappende ferie i landlige omgivelser du drømmer om? I Toscana er der også gode muligheder for at leje selvstændige villaer eller eventuelt bo på en stemningsfuld vingård. Uanset dine ønsker og behov er der altså gode muligheder for at finde en feriebolig, der passer her hos Escapeaway Rejser. 

Har du brug for hjælp til at finde den perfekte feriebolig eller spørgsmål, er vi altid klar til at give flere gode råd og tips. Kontakt os på telefon, email eller chat. 

Nærmeste lufthavne og lokal transport

Firenze og PIsa Lufthavn ligger i omrtent samme afstand fra Monterotondo Marittimo. Disse lufthavne betjenes af både lavprisselskaber som easyJet, Airberlin og Ryanair, samt mere traditionelle selskaber som KLM, Lufthansa og SAS. Der er derfor normalt gode muligheder for at finde en passende flyforbindelse til ferien - også direkte fra Danmark.

Der er ingen togforbindelse til Monterotondo Marittimo, men der er til gengæld busforbindelser fra stationen i Campiglia Marittima, hvortil der kører tog fra Pisa og Firenze. Det kan dog være en langsommelig affære at tage fra lufthavnen til din feriebolig med offentlig transport, og derfor anbefaler vi da også at leje en bil i stedet. 

Udflugter

Der er ingen mangel på interessante udflugtsmål, når du holder ferie i Monterotondo Marittimo. Du kan således nemt bruge dagene på at køre rundt til områdets mange stemningsfulde middeladerbyer. Der er for eksempel ikke langt til Massa Marittima eller Suvereto, hvor man kan opleve essensen af det gamle Toscana. I mange af disse hyggelige byer venter der ikke kun flotte, historiske bygninger og monumenter, men også pladser og torve med gode restauranter. Her er der rig mulighed for at krydre ferien med de kulinariske oplevelser, som Toscana er så berømt for.

Husk også at pakke badetøjet. I bil tager det mindre end 45 min. at køre ud til kystens dejlige strande. 

Vil du være sikker på at få alle de gode historier med på dine udflugter til regionens seværdigheder? Så kan vi anbefale dig at kigge på udvalget af guidede udflugter i Toscana hos vores samarbejdspartnere. Her får du selskab af en lokalkendt, certificeret guide, som sikrer at du ikke går glip af noget.

Lokale links

Byens officielle hjemmeside

Turisthjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Monterotondo Marittimo