Rejser til Montescudaio

Kombinér vin- og badeferie i Toscana

Det er ikke svært at forstå, hvorfor Montescudaio er så populær blandt turister. Landbyen hører officielt til blandt Italiens smukkeste.

Selvom byen er lille med blot omkring 1900 indbyggere, er den ikke så klejn, at der ikke findes alle typer butikker og et rigt udvalg i restauranter og caféer.

Den ligger dejligt i de smukke bakker, tilbagetrukket fra den mere hektiske kyst, men med sølle 12 km til Cecina Mare, kommer man hurtigt på stranden.

Montescudaio, som nævnes første gang i de historiske kilder i 1091, opstod oprindeligt omkring et kloster. Takket være sin strategisk gode beliggenhed fik byen dog større betydning i Middelalderen. Der dyrkes i dag meget vin i bakkerne omkring byen, der har sin egen DOC (de fleste kvinder vil elske den lettere søde, fyldige hvidvin fra Fattoria di Sorbaiano). Montescudaio har kort sagt alt det, som besøgende, der gerne vil kombinere badeferie med kultur og gastronomi, kan ønske sig.

Derfor kan det heller ikke undre, at antallet af turister i byen og dens omegn er ganske stort, især tyskere kommer her i særdeles stort tal.

Kort over Montescudaio i Toscana

Du kan få et overblik over byen og området ved at klikke på kortet. Her har vi også markeret placeringen af de ferieboliger og hoteller vi tilbyder i denne del af ToscanaFerieboliger og hoteller i Montescudaio

Det er svært at sætte en finger på byens beliggenhed i forhold til at få det bedste ud af Toscana. Skal ferien være helt perfekt, er det dog naturligvis ligeså afgørende at finde den helt rigtige feriebolig eller hotel i Montescudaio. Det er nemt her hos Escapeaway Rejser, da vi allerede har håndplukket de bedste af byens hoteller, ferielejligheder og villaer. Du skal blot vælge den bolig, som passer bedst til dine behov og ønsker. 

Er det de toscanske vingårde, som du vil bruge ferie på at udforske? Så kan vi også anbefale dig, at kigge efter et charmerende agriturismo i Toscana. Det kan være en mulighed for at bo helt tæt på vinproduktionen og samtidig kunne nyde roen lidt ude på landet. 

Lokale links

Byens officielle hjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Montescudaio