Rejser til Monteverdi Marittimo

Middelalderlandsby omgivet af grønne skove

Monteverdi Marittimo ligger på en bakkeside midt i Val di Cornia området med flotte panoramaudsigter over de skovklædte bjerge.

Ikke mere end 750 indbyggere rummer den lille søde landsby, hvis oprindelse går tilbage til Middelalderen. At her er tale om en gammel by, får en god idé om, når man ser den lille kirke Badia di S. Pietro in Palazzuolo fra tolvhundredetallet, som ligger på en bakke foran byen. I byen ligger blandt andet den lille gode restaurant La Vecchia Osteria, og man finder naturligvis også en bar.

Kort over Monteverdi Marittimo

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen og en oversigt over de nærmeste lufthavne.Ferieboliger i Monteverdi Marittimo

Det store udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, som du finder her hos Escapeaway, inkluderer en bred vifte af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i skønne Toscana. 

Brug søgemaskinen ovenfor til at få et overblik over de tilgængelig ferieboliger i og omkring Monteverdi Marittimo. Du kan eventuelt bruge filterfunktionen, hvis du allerede ved, hvilken type bolig du søger. Ellers bare gå på opdagelse i beskrivelserne af de forskellige boliger.
 
Skal du på ferie mange personer, kan vi varmt anbefale dig at leje en villa i Toscana. I vores udvalg finder du både villaer, som er velegnede til børnefamilier med egen pool, og andre der er målrettet et voksne publikum, som prioriterer høj kvalitet og uovertruffen beliggenhed. Regner man det ud per person, er det ofte ikke en dyrere løsning end traditionelle hoteller eller lejlighedskomplekser.

Har du spørgsmål om de forskellige boliger, eller vil du bare gerne have hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du velkommen til kontakte os på mail eller telefon. Vores rejsekonsulenter sidder klar med flere gode råd og tips til din ferie.

Lufthavne og transport

Toscana har flere internationale lufthavne, hvis du ikke vil køre de omkring 1800 km fra Danmark. Skal du holde ferie i Monteverdi Marittimo, ligger Pisa lufthavn (lufthavnskode PSA) nærmest, men inden for rækkevidde er blandt andet også Firenze Lufthavn. Vil du flyve til disse lufthavne kan du vælge mellem du en bred vifte af flyselskaber som easyJet, Ryanair, Lufthansa, SAS og Norwegian.

Udvalget af direkte ruter fra Danmark til de italienske lufthavne ændrer sig fra år til år, så vi anbefaler du selv tjekker det aktuelle udvalg i søgemaskinen her på Escapeaway. Her kan du også selv finde og sammenligne priser på flybilletter på de datoer, der passer bedst til din ferie.

Nærmeste togstation med forbindelse til Pisa ligger nede ved kysten i Donoratico omkring en 40 min buskørsel fra Monteverdi Marittimo. Med en kombination af tog og bus er det således muligt at komme til og fra byen, men det tager som regel betydeligt længere tid end i bil. Flyver du til Italien, vil det i de fleste tilfælde derfor være en fordel at bestille en lejebil i Pisa Lufthavn på forhånd. Det gør det ikke blot nemmere at komme videre til din feriebolig, men giver dig også mere frihed til at udforske de mange seværdigheder i Toscana i løbet af ferien.

Restauranter og shopping

Byens har kun få restauranter, som til gengæld er kendt for deres velsmagende, hjemmelavede retter baseret på enkle, friske råvarer akkompagneret af ligeledes lokale vine og oste. Tager du ture rundt til de andre byer på egnen i løbet af ferien, vil du desuden hurtigt opdage at mulighederne for at udforske Toscanas berømte gastronomi er talrige. 

I skrivende stund er der udover delikatessebutikken Specialita Mucci kun et par mindre kiosk-lignende butikker i byen. Vil du handle ind til måltider og de daglige fornødenheder i løbet af ferien, kan det derfor være en fordel at have en bil til rådighed. 

Udflugter

Der er et væld af hyggelige middelalderbyer inden for rækkevidde af Monteverdi Marittimo heriblandt byer som Massa Marittima og Volterra for bare at nævne et par stykker. I disse kan du slentre i stemningsfuld, gamle gader eller sætte dig til rette med et glas vin på en lille, smuk plads og bare betragte gadelivet. Er det en ferie med kulturhistorisk indhold, du ønsker dig, er du kommet til det rette sted. Dertil kommer naturligvis, at der i næsten alle disse byer venter gode kulinariske oplevelser. 

Du bor heller ikke længere fra kysten, end at du kan tage en afslappende dag på en af de gode sandstrande her. Rejser du med børn, vil det sikkert også vække glæde med en tur til vandlandet Acqua Village, som har nok vandrutchebaner og andre sjove aktiviteter til at underholde børn og barnelige sjæle i mange timer.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Monteverdi Marittimo

Hvad siger gæsterne i Monteverdi Marittimo ?

7,3
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 8 anmeldelser