Nye hoteller i Toscana

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Italien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder i Toscana. I denne liste har vi samlet nogle af de nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen.

Du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet hvor vi informere om nye ferieboliger ofte med nyhedsrabatter!

 • Italien, Toscana, Fiesole
  Oplev det smukke Toscana med et ophold på det luksuriøse Belmond Villa San Michele. Her kan du bo i villa med egen pool, suite eller værelse og spise godt. Beliggende knap 9 km fra Firenze er der mange oplevelsesmuligheder tæt på.
 • Italien, Toscana, Arezzo
  Tag hele familien med og bo i egen villa midt i Toscana. Den smukke villa har egen swimmingpool og terrasse.
 • Italien, Toscana, Montecatini Terme
  Velbeliggende 4-stjernet hotel, som har været drevet af samme familie i generationer. Restaurant og pool er faciliteter, der gør dit besøg ekstra komfortabelt.
 • Italien, Toscana, Bibbona
  Eksklusive og elegante ferielejligheder med køkken og fælles pool i haven. Tæt på havet og strandene i Toscana samt interessante seværdigheder og byer.
 • Italien, Toscana, Pontassieve
  En agriturismo ude på landet i Toscana, hvor du har mulighed for at bade i en fællespool og tage på udflugter til Firenze, blot 35 km derfra. Alle lejligheder har eget køkken, og på stedet findes også en grill.
 • Italien, Incisa in Valdarno
  Oplev det smukke toskanske landskab fra denne villa der byder på ferielejligheder med eget køkken. Her bor du omgivet af en stor par, og du har adgang til en stor pool i haven. Det er ca. 20 minutters kørsel til centrum af Firenze