Nye hoteller i Toscana

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Italien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder i Toscana. I denne liste har vi samlet nogle af de nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen.

Du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet hvor vi informere om nye ferieboliger ofte med nyhedsrabatter!

 • Gæstebedømmelser 9,6
  Italien, Toscana, Montaione
  Feriebolig i Toscana til 10 personer, meget velholdt og med en god atmosfære med have og swimmingpool. En feriebolig for dig, der rejser med familien eller med gode venner.
 • Italien, Toscana, Firenze
  Bo på et boheme boutique-hotel i udkanten af Firenze og kun 15 minutter på cykel til den historiske bydel. Hotellet tilbyder både SPA, swimmingpool og restaurant.
 • Italien, Toscana, Firenze
  Bo i en roligere del af det centrale Firenze på et hyggeligt B&B med atmosfære og inden for gåafstand til flere af byens store attraktioner.
 • Gæstebedømmelser 9,8
  Italien, Toscana, Pergine Valdarno
  På Casale La Valle bor du i naturskønne omgivelser omgivet af små, grønne bakker. Her er en pool, en dejlig have, hvor der er mulighed for at grille, samt en feriebolig med en enkel og rustik indretning.
 • Italien, Toscana, Castiglion Fiorentino
  Hold familieferie på Villa Mezzavia, midtvejs mellem den middelalderlige Castiglion Fiorentino og det mondæne Cortona, hvor verden mødes på de smukke gader for at beundre landskabsudsigt over Trasimenersøen.
 • Gæstebedømmelser 8,8
  Italien, Toscana, Grosseto
  God indkvartering med selvforplejning, der passer til alle - stor som lille. Her findes tre skønne pools, og dertil er du tæt på Toscanas kyst og den smukke by Grosseto.