Nye hoteller i Toscana

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Italien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder i Toscana. I denne liste har vi samlet nogle af de nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen.

Du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet hvor vi informere om nye ferieboliger ofte med nyhedsrabatter!

 • Italien, Toscana, Pisa
  8,5
  Meget godt
  1473 anmeldelser
  Bagna di Pisa er et historisk femstjernet hotel, som ligger knap seks kilometer uden for Pisa. Foruden sit elegante miljø byder hotellet på et stort Spa med termisk vand og en restaurant med fremragende køkken. Hotellet ligger centralt i den ... lille by, San Giulliano Terme. Læs mere
 • Gæstebedømmelser 7,3
  Italien, Toscana, Montecatini Terme
  8,9
  Meget godt
  1982 anmeldelser
  Velbeliggende 4-stjernet hotel, som har været drevet af samme familie i generationer. Restaurant og pool er faciliteter, der gør dit besøg ekstra komfortabelt.
 • Gæstebedømmelser 8,8
  Italien, Toscana, Cortona
  8,4
  Meget godt
  763 anmeldelser
  Smuk natur, rustikke omgivelser, skøn swimmingpool, toskansk køkken og en beliggenhed tæt på flere seværdigheder både i Toscana og Umbrien. Lyder det tillokkende?
 • Gæstebedømmelser 9,8
  Italien, Toscana, Montecatini Terme
  9,4
  Fabelagtigt
  478 anmeldelser
  Bo småt men godt i centrum af Montecatini. Det lille Hotel Bartolini er et af dem, der får de allerbedste anmeldelser i sin kategori. Det ligger centralt og der er kun 600 m til stationen med forbindelse til Firenze, Lucca og Pisa.
 • Italien, Toscana, Pienza
  8,7
  Meget godt
  1087 anmeldelser
  Du kan næsten ikke få en bedre placering, inden for Pienza's mure, hvor den historiske atmosfære ikke er til at tage fejl af. Hotellet har restaurant, panoramaterrasse og pool, hvilket er udsædvanligt for et hotel i den "gamle by".
 • Gæstebedømmelser 8,5
  Italien, Toscana, Figline Valdarno
  Denne charmerende herregård fra det 14. århundrede byder på en smuk italiensk gårdhave, pool, spa, restauranter og vinproduktion og ikke mindst en fantastisk beliggenhed i Figline Valdarno, hvor du kan gå ind til byens centrum.