Nye hoteller i Toscana

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Italien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder i Toscana. I denne liste har vi samlet nogle af de nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen.

Du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet hvor vi informere om nye ferieboliger ofte med nyhedsrabatter!

 • Italien, Toscana, Firenze
  9,3
  Fabelagtigt
  826 anmeldelser
  Bo i centrum af fantastiske Firenze - i gåafstand til seværdigheder, historiske pladser og ikke mindst mange gode restauranter. På dette hotel kan du slappe af i en hyggelig gårdhave, og der er også et lille wellnesscenter.
 • Italien, Toscana, Trequanda
  9,1
  Fabelagtigt
  126 anmeldelser
  Populær indkvartering med en rolig og naturskøn beliggenhed og stor komfort. Som gæst kan du nyde godt af stor have og dejlig udendørs pool.
 • Italien, Toscana, Impruneta
  9,1
  Fabelagtigt
  219 anmeldelser
  Hyggelige og moderne ferielejligheder med adgang til et fælles grillområde i havet. Her findes også en pool og solterrasse. Lejlighederne ligger blot 6 kilometer fra centrum af Firenze, og du kan tage bussen ind til byen.
 • Italien, Toscana, San Quirico d'Orcia
  9,5
  Fabelagtigt
  447 anmeldelser
  Et hotel, der smukt kombinerer en rustik og moderne stil. Her bor du lige inden for de historiske bymure i San Quirico d'Orcia. Du har adgang til en stor, grøn have med pool. Hotellet har også et SPA, og du tilbydes en lækkert morgenmad hver dag.
 • Italien, Toscana, Peccioli
  9,6
  Fabelagtigt
  56 anmeldelser
  En smukt beliggende gård på landet i Toscana med udsigt over dale og skove. Lej en lejlighed med egen forplejning, gå på trøffeljagt, udforsk små maleriske landsbyer og bad i den fælles pool i haven.
 • Italien, Toscana, Rapolano Terme
  9,3
  Fabelagtigt
  286 anmeldelser
  Nyd landet i Toscana på dette hotel, som ligger mellem Siena og Montepulciano. Her bor du i klassisk indrettede værelser, hvoraf nogle har balkon. Hotellet har en stor have med pool samt en restaurant, som serverer morgenmad og middag.