Nye hoteller i Toscana

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Italien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder i Toscana. I denne liste har vi samlet nogle af de nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen.

Du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet hvor vi informere om nye ferieboliger ofte med nyhedsrabatter!

 • Italien, Toscana, Vada
  Oplev det bedste af Toscana fra dette landhus der ligger blot 5 minutters kørsel fra stranden. Her bor du i lejligheder med god plads for hele familien. I fælleshaven findes en pool og en selvbetjeningsbar.
 • Italien, Toscana, Bucine
  Fem lejligheder i en gammel, historisk bygning i naturskønne omgivelser og tæt på civilisationen. Velkommen til Casale Presciano.
 • Italien, Toscana, Firenze
  Casa Howard Firenze ligger centralt i Firenze, blot et stenkast fra det historiske centrum og flere seværdigheder. Her bydes du velkommen til et elegant bed & breakfast med værelser i alt fra romantisk til excentrisk stil. Se frem til et hotel ... med personlighed i renæssancebyen. Læs mere
 • Italien, Toscana, Chiusi
  Oplev det smukke Toscana og bo på et hotel med historie, have med pool og to restauranter, hvoraf den ene har en stjerne.
 • Italien, Toscana, Castellina in Chianti
  En historisk villa midt i Chianti-distriktet i Toscana, mellem Firenze og Siena. Nyd at være tæt på naturen og vingårde. Slap af ved poolen og spis gode italienske retter i restauranten.
 • Italien, Toscana, Rufina
  Denne dejlige og rummelige villa kan rumme op til 16 personer. Du bor i landlige omgivelser og har en fin udsigt og privat pool. Herudover er der blot ca. 500 meter ind til byen Acone, hvor der også er en restaurant.