Nye hoteller i Toscana

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Italien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder i Toscana. I denne liste har vi samlet nogle af de nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen.

Du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet hvor vi informere om nye ferieboliger ofte med nyhedsrabatter!

 • Italien, Toscana, Scarlino
  Hold din badeferie under ordnede forhold på dette pæne og hyggelige feriecenter. Her har du din egen terrasse, en dejlig pool og kun 7 km til de gode sandstrande. En rigtig god base til den perfekte solferie.
 • Gæstebedømmelser 9,0
  Italien, Toscana, Montaione
  Dejligt sted med naturskøn beliggenhed og nær hyggelige Montaione, som er et stort plus. Det samme er de få lejligheder på stedet.
 • Italien, Toscana, Pelago
  Tjek ind på Podere Castellare i Toscana, en økologisk gård i nærheden af Firenze, hvor du kan nyde dit ferieophold i smukke omgivelser.
 • Italien, Toscana, Casino di Terra
  Stor dejlig villa til seks personer midt i Toscana, tæt på stranden (20 km). Der er swimmingpool, store fællesarealer og en dejlig have med udsigt.
 • Gæstebedømmelser 9,5
  Italien, Toscana, Montaione
  Il Torrino Country Resort er et herligt sted hvor der både er tennisbane, udendørs pool, terrasse og vidunderlige omgivelser. Du bor komfortabelt i hyggelige lejligheder og mulighed for at lave egen mad.
 • Italien, Toscana, San Gimignano
  Kun fire kilometer nord for den vidunderlige middelalderby San Gimignano ligger en lille Bed and Breakfast kaldet Il Castagnolo. Her kan du nyde de grønne og charmerende omgivelser.