Rejser til Orbetello

Tag på ferie ved kysten i Orbetello i Toscana

Kystbyen Orbetello giver dig det tilbagelænede liv og masser af oplevelser i det sydlige Toscana. Book feriebolig hos Italienseksperten Escapeaway.

Orbetello ligger ved havet i den sydligste del af Toscana, hvilket gør, at det er både let og hurtigt at komme hertil med bil (ca. 2 timer) eller tog direkte fra Rom. Byen er sammen med halvøen Argentario og andre byer i området som for eksempel Castiglione della Pescaia i høj grad forblevet de velhavende italieneres feriested.

Kvaliteten af ferieboligerne er ofte højere her end langs kysten længere nordpå, og antallet af golfbaner er påfaldende højt. Vandet er af høj kvalitet, her er gode sandstrande, og mulighederne for udflugter i landet er mange. Desuden findes her et godt udvalg af butikker, isbarer, restauranter og cafeer.

Beliggenheden er helt unik, idet byen ligger for enden af en landtange som strækker sig ud i Laguna di Orbetello, så der stort set er vand til alle sider.

Kort over Orbetello i Toscana

Ved klik på kortet herunder kommer du videre til et større kort, hvor du kan finde alle ferieboliger i området omkring Orbetello, ligesom du har mulighed for at se diverse attraktioner, samt læse afstande til forskellige byer i Danmark.Hotel eller ferielejlighed i Orbetello

Hos Escapeaway er vi meget glade for Italien, og vi har altid flere end 1.400 håndplukkede ferieboliger klar, som hver især er besøgt og vurderet, og løbende kontrolleret af vores egne folk. I området omkring Orbetello er der masser af muligheder for overnatning på hotel, i ferielejlighed eller måske eget feriehus. Den høje kvalitet afspejler sig naturligvis i priserne, men hvis du vil være sikker på at få noget af det bedste, som Toscana kan tilbyde, så er det her, du skal bruge din ferie.

Transport

Når du skal rejse til Orbetello kan du vælge mellem en række lufthavne, hvoraf Roms største lufhavn, Fiumicino, er den nærmeste og letteste at komme til. Der er ca. 1,5 times køretid op langs kysten i bil. Det er også muligt at flyve ind til Pisa og så er der omkring et par timers kørsel.

Orbetello har også sin egen togstation i det område, der hedder Orbetello Scalo. Herfra kan man tage direkte tog til Rom og Pisa - begge på ca. 1,5 time.

Endelig er det billigt at parkere her; 1 euro for 12 timer skiller ikke rejsebudgettet ad.

Restauranter og shopping

Orbetello har ca. 15.000 indbyggere og modtager desuden en del turister, så udvalget af restauranter og butikker er rigtig godt. Flest finder man i området omkring den gamle bykerne på spidsen af halvøen, men der er også et udvalg i Orbetello Scalo som er vokset op omkring togstationen inde på "fastlandet". Her finder man også større indkøbsmuligheder, som der ikke har fundet plads i den tætte bystruktur i den gamle del.

Udflugter og seværdigheder

Den gamle bykerne skal naturligvis beses, herunder særligt bymuren fra ca. 500 før kr. og katedralen Santa Maria Assunta. Korte køreture bringer dig bl.a. til de romerske ruiner i Cosa og havnebyen Porto Santo Stefano på halvøen Monte Argentario, som rækker spektakulært ud i Det Tyrrhenske Hav ud for Orbetello.

Lidt længere væk findes de termiske bade i Saturnia, ligesom det er muligt at tage en dagstur til fx. Rom eller Pisa med toget, hvis vejret da ikke lige er til en strandtur, som der er rigelige muligheder for i området.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Andre links

Hoteller i Orbetello