Borgo del Silenzio

Vores vurdering

8,8 Gæstebedømmelser
Beskrivelse

Et hotel med charme og karakter

Kort og afstande

Lejligheder med privat terrasse 

Alle lejligheder er fordelt på stueetagen og første sal. Du kommer ikke til at været helt isoleret fra omverdenen, på trods at du bor helt ude på landet, da der er wi-fi overalt (du kan ikke regne med streaming i HD format men du kan sagtens følge med i nyhederne). Alle lejligheder råder desuden over aircondition, køkken med ovn og/eller mikroovn og egen overdækket terrasse med egen grill, haveborde og -stole eller bænk ved indgangen. Ved indkørselen til ejendommen er der en stor parkeringsplads med god plads. Og ja, bilen er en nødvendighed for dem der vil holde ferie på Borgo del Silenzio. Du kan leje hele gården, det vil sige samtlige 5 lejligheder og dermed få en privat pool (dette gælder dog ikke de 2 separate villaer).

Bo i luksus villa

Borgo del Silenzio har også 2 separate villaer, der ligger på området; Ludovica og Marina. Disse har privat swimmingpools, en til de voksne og en til de små. Her er privat parkering og masser af plads. Indretningen er både stilfuld og komfortabel. Villa Luduvica er ca. 300 m². Her har du et stort køkken med køleskab og fryser, mikrobølgeovn, komfur, bord og stole, stue, 6 soveværelser og 6 badeværelser. Her er terrasse med bord, stole og grill. Villaen har egen parkering til 5 biler og swimmingpools, en til de voksne og en til de små. Villa Marina er ca. 250 m². Her har du et stort køkken med køleskab og fryser, mikrobølgeovn, komfur, bord og stole, stue, 3 soveværelser, 2 enkeltværelser og 1 værelse med køjeseng. Der er 5 badeværelser. Her er terrasse med bord, stole og grill. Villaen har egen parkering til 4 biler og swimmingpools, en til de voksne og en til de små.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Borgo del Silenzio. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • 2 el. flere soveværelser
 • Mulighed for privat pool

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Strada Provinciale 45
56030 Lajatico (PI)

Koordinater

Latitude: 43.4404
Longitude: 10.7485

Hvad siger gæsterne om Borgo del Silenzio?

8,0
Betina, Jægerspris

ro og smuk natur

Dejlig ferielejlighed, med gode faciliteter, dog langt fra alt. Smuk natur/udsigt, men man skal køre min 25 min for nærmeste supermarked og 10-15 min for nærmeste...
8,6
Martin, Kastrup

Super lækkert og idyllisk sted.

8,6
Charlotte Friis, Aabenraa

Dejligt afslappet sted

Stedet ligger lidt øde - cirka 5 km fra den lille by Lajatico men der er så fredeligt og smukt at man glemmer alt om ikke at være ved by og shopping. Vi handlede...

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Lignende hoteller

Italien, Toscana, Volterra
 • Nærmeste lufthavn: 65 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Toscana, Gambassi Terme
 • Nærmeste lufthavn: 55 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Toscana, Magliano in Toscana
 • Nærmeste lufthavn: 131 km
 • Afstand til havet: ca. 15 km
 • Pool

Rejsemål Toscana

Vis flere

Andre hoteller Orciatico