Pakkerejser Toscana

Toscana er almindeligt kendt som Italiens hjerte, og det skyldes ikke bare den centrale placering i landet, men i den grad også de venlige beboere, smukke landskaber og et enormt udbud af seværdigheder og attraktioner. Vi behøver vel ikke nævne vinen? Så lad os i stedet nævne den fantastiske storby Firenze, forunderlige Lucca, samt naturligvis Siena og Firenze - og så har vi endda kun kradset i overfladen, for Toscana er faktisk bare en seværdighed i sig selv. Oplev naturen og kulturen i bil, mens du snor dig gennem de bakkede og mere bjergrige landskaber, som Toscana er så kendt for.

Den bedste og sikreste måde at opleve Toscana på er ved at flyve til Italien, så du ved ankomst ikke er udmattet efter mange timers bilkørsel på de tyske motorveje. Du ankommer hurtigt og veludhvilet til en af de mest charmerende regioner i Italien. På en pakkerejse skal du ikke spekulere på, om du kan finde et hotel, og om du kan kommunikere med værten. Alt er arrangeret på forhånd. Du skal blot tænke på at slappe af og nyde din ferie. Hvis du også vil ud og opleve lidt af regionen, er det en oplagt idé at leje en bil, så du uafhængigt af busser og tog kan tage afsted på egen hånd. Du kan bestille fly, overnatning og billeje i samme omgang, så alt passer sammen, og du ikke skal bekymre dig om det, når du står på destinationen.

Hvordan booker jeg en billig pakkerejse?

Vi har bygget en søgemaskine som søger blandt alle ruteflyselskaber for at finde den bedste og billigste flybillet til dig. Indtast blot dine datoer, og vi gør arbejdet for dig med at finde en ledig feriebolig/hotel, samt de bedst mulige flybilletter. Du kan fx. flyve til Firenze eller Pisa, med afgang fra enten Billund, Aalborg, Aarhus, København eller Hamburg lufthavn, enten direkte eller med en enkelt mellemlanding. Samtidig er rejsen fleksibel, så du kan få nøjagtig den rejselængde, som passer dig.

Når du køber en pakkerejse til Toscana, altså flybillet og overnatning i samme bestilling, er du dækket ind af Rejsegarantien. Det betyder, at du ikke skal være bekymret for, om du kan komme hjem eller få erstatning, hvis rejseselskabet skulle gå konkurs før eller under din ferie. Escapeaway har orden i sagerne og er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden. Du kan være helt rolig og koncentrere dig om at nyde ferien. Samtidig anbefaler vi, at du booker en lejebil som en del af pakken - både for en sikkerheds skyld og for at du kan få den bedste og nemmeste start på ferien.

>> Se alle rejser til Toscana med fly og hotel hos Escapeaway
>> Læs også om luksushoteller i Toscana
>> Læs også om pakkerejser til Italien

>> Hvad er en pakkerejse?

Kort over Toscana

Populære hoteller i Toscana

Italien, Toscana, Pisa
8,6
Meget godt
1507 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 14 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Toscana, Lucca
9,1
Fabelagtigt
1303 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 36 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Italien, Toscana, Gaiole in Chianti
8,6
Meget godt
312 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 78 km
  • Afstand til centrum: ca. 4 km
  • Pool (evt. sæsonåben)