Rejser til Palaia

Oplev en ægte toskansk middelalderby

Palaia er en typisk lille hyggelig toskansk by med lokal stemning og skønne omgivelser. Byen ligger højt med en dejlig udsigt, og er et perfekt udgangspunkt for udflugter til flere af Toscanas seværdige byer og vindistrikter.

Palaia ligger centralt i Toscana og i behagelig køreafstand til byerne Firenze, Siena og Pisa. Det er ikke mange turister som kommer på disse kanter, hvilket betyder, at du har byen for dig selv sammen med den venlige lokalbefolkning. Livet i byen er stille og fredfyldt og du får en unik chance til at komme "ned i gear" og koble af fra den hektiske hverdag hjemme.

Hvad finder du i Palaia?

Der er ingen hoteller i byen, men alt hvad du behøver i form af et par mindre købmænd, lidt småbutikker, en hyggelig kaffebar, en pub som serverer frokost og middag, et pizzeria samt et par gode restauranter. Bl.a. kan vi anbefale restauranterne Bacciomeo og Antica Farmacia. Bor du i lejligheden, kan du også hente en pizza med hjem. Større indkøb kan du foretage i det nærmeste supermarked i byen Forcoli, ca. 10 min's kørsel derfra.

Gå op til udsigtspunktet La Rocca

Palaias stolte seværdighed er udsigtspunktet La Rocca, som i grunden er en gammel borgruin. Du går forholdsvis let derop fra byens centrum, en fin tur på ca. 5-10 minutter. Oppe på toppen venter en fantastisk udsigt over byens historiske centrum, samt det smukke omkringliggende landskab. Naturen er smuk og varierer med olivenlunde, vinmarker og skov.

Dit udgangspunkt i Toscana

Palaia er et fint stop for nogle dage på en rundrejse eller som fast base under én (eller flere) ugers ophold i Toscana. Herfra kan du tage på udflugter i området, og på under en time i bil når du Pisa, Lucca, Volterra, San Gimignano samt kysten med de fine sandstrande. På godt en time kan du nå det kendte vindistrikt Chianti.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Andre links

Hoteller i Palaia

Hvad siger gæsterne i Palaia?

8,3
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 20 anmeldelser