Rejser til Passo dei Carpinelli

Bjergpas med vidunderlige udsigter i Toscana

Fra dette bjergpas i 842 meters højde har du ikke blot flot udsigt over den grønne Garfagnanadal i Toscana, men også et godt udgangspunkt for vandre- og cykelture.

Hvis du rejser i bjergrige egne i Sydeuropa, vil du snart opdage, at så godt som alle pas, store som små, har en eller anden form for beboelse, der spænder fra mindre byer (som fx i Brennerpasset) til et enkelt hotel med restaurant.

Kort over Passo dei Carpinelli

Klik på kortet herunder for at få et overblik over området og hvilke ferieboliger vi tilbyder her.

Frokost i uspoleret natur

Det er nemlig en fast del af den sydeuropæiske kultur, at man ynder at køre ud fra byerne op i bjergene og så gøre holdt for at spise især frokost højt oppe, hvor luften er ren, udsigten ofte smuk, og hvor der er mulighed for en spadseretur for at forbrænde lidt af den solide bjergkost. Passo dei Carpinelli er netop sådan et sted med nogle få huse og et par hoteller med tilhørende restauranter. Her er fred og ro samt gode muligheder for kortere eller længere gåture i den uspolerede natur med smukke kastanjeskove.Hoteller i Passo dei Carpinelli

Vores rejsekonsulenter har håndplukket hundredvis af gode ferieboliger spredt ud over det meste Italien. Det inkluderer et rigt udvalg af hoteller, ferielejligheder og villaer i Toscana, som du alle finder i søgemaskinen øverst her på siden. 

Ønsker du at bo på et hotel i Passo dei Carpinelli eller eventuelt søger efter ferielejligheder og villaer i nærheden, og det nemt og hurtigt at gøre her hos Escapeaway Rejser. Vi har allerede gjort forarbejdet, så du kun får de ferieboliger, vi kan stå inde for med hensyn til for eksempel beliggenhed og service-niveau. 

Planlægger du for eksempel ferie med flere en større venneflok - for eksempel en cykelferie? Så er det oplagt at leje en hel villa i Toscana. Her har I masser af privatliv og skal ikke bekymre jer om at genere andre gæster med jeres cykler og kan efter dagens tur slappe ved poolen eller på terrassen helt for jer selv. En ferie i villa er ligeledes velegnet til dig, som skal rejse med flere generationer af familien, men ikke vil bo på i en almindelig ferielejlighed.

Har du spørgsmål om de forskellige typer indlogering i dette bjergpas eller til andre områder i Toscana, er du velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller chat. Vi vil gøre vores bedste for at svare på dine spørgsmål og hjælper dig gerne med at sammensætte den helt rigtige ferie til Toscana.

Lufthavne og lokal transport

Når du skal bo i Passo dei Carpinelli, er det oplagt at flyve til Pisa Lufthavn, som er nærmest og anses for en af de vigtigste porte til Toscana. Der er dog kun marginalt længere til lufthavnene ved Parma og Genova. Mulighederne for at finde en passende flyforbindelse til denne del af Italien, er derfor gode året rundt. 

Du kan brug søgemaskinen her hos Escapeaway Rejser til at søge efter priser og bestille flybilletter til din ferie. 

Der er togforbindelse fra Pisa og Lucca til Pieve San Lorenzoneden stationen i dalen omkring 6 km væk. Men da der normalt kun er et par daglige busforbindelser op til bjergpasset, foretrækker de fleste at komme hertil i bil. Det er da også ganske nemt at leje en bil i lufthavnen, især hvis du allerede har klaret det hjemmefra. En lejebil gør det ikke blot let at komme til og fra din feriebolig, men giver dig også en større frihed til at udforske området på udflugter i løbet af ferien. 

Billigt og trygt med pakkerejse til Toscana

Skal du udover selve ferieboligen også bestille fly og billeje til din ferie i Toscana, kan du med fordel ordne det hele her hos os. Det er både nemt, og så kan du desuden se frem til ferien i sikker forvisning om, at din ferie er dækket af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden.

Klik her for mere information om rejser til Toscana og pakkerejser

Udflugtsmuligheder

Mulighederne for at holde en aktiv ferie i Toscana er mange, når du har din base i Passo dei Carpinelli. Udover vandreture og cykelture som starter næsten lige uden for døren, er det også oplagt at udnytte de mange aktivitetstilbud i resten af området. Tag for eksempel på canyoning i Garfagnana og få et ordentlig sus i maven, når du klatrer og glider gennem vandløb for foden af stejle klippevægge (en canyon). Det er til tider næsten som igen at være barn i en rutsjebane. 

Trænger du til en afslappende dag, er kystens strande inden for rækkevidde. Her kan en tur til den naturskønne Punta Corvo-strand anbefales. Adgangen er ganske vist lidt anstrengende, men det er alt besværet værd, når du først står på det næsten sorte sand i den umådeligt smukke lagune. 

Er det smukke naturscenerier, du søger? Så er de berømte Cinque Terre også inden for rækkevidde. For kulturoplevelser og middelalderstemning kan en dagsudflugt til Lucca varmt anbefales.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Passo dei Carpinelli