Rejser til Pedona

Middelalderby nær kultur- og badebyer

Pedona ligger med storslået udsigt til alle sider på toppen af en bakke midt mellem bjergene, og ikke langt fra kysten, i det nordlige Toscana.

På klare dage kan man se langt ud over havet ud for Viareggio, som er den nærmeste store by. Pedona og det omliggende område er omgivet et rigt stisystem fra dengang, hvor størstedelen af transporten i området foregik med muldyr, og disse stier giver nu gode muligheder for vandreture af varierende længde og sværhedsgrad.

Hver sommer vender byen tilbage til Middelalderen med festivalen Pedona torna al Medioevo, hvor byens gader over to dage vrimler med  behørigt udklædte riddere, fornemme fruer, gøglere og musikanter. 

Med sin gode beliggenhed kun 11 km fra stranden ved Viareggio og 30 km til de fascinerende kulturbyer Pisa og Lucca er Pedona et yndet udflugtsmål for italienske sommerturister.

Kort over Pedona i Toscana

Du kan bruge kortet (klik) til at få dig et overblik over byen og området. Placeringen af de ferieboliger vi tilbyder her, er markeret, ligesom du kan se seværdigheder og afstande til lufthavne i Toscana.Hotel, ferielejlighed eller villa?

I det store udvalg på flere hundrede ferieboliger i Italien, som du finder her hos Escapeaway, er en bred vifte af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Toscana. 
 
Brug søgemaskinen øverst her på siden til at finde ledige ferieboliger i og omkring Pedona. Du kan eventuelt bruge filterfunktionen, hvis du allerede ved, hvilken type bolig du søger.
 
Skal du på ferie med en større gruppe som f.eks. flere generationer af familien eller nogle gode venner? Så er det en oplagt chance for at leje en hel villa i Toscana. Vores udvalg inkluderer både villaer, som er velegnede til børnefamilier med egen pool, og villaer målrettet rejsende uden børn, som blot prioriterer høj kvalitet og uovertruffen beliggenhed.

 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Pedona