Rejser til Pergine Valdarno

Pergine Valdarno ligger omkring 50 kilometer sydvest for en af Toscanas smukkeste kulturperler,  Firenze. Til sammenligning er der nok ikke mange uden for Toscana, der har hørt om Pergine Valdarno. Det er en lille middealderlandsby, som ligger på en bakkekam med udsigt over de bølgende landskaber af olivenlunde, vinmarker og skove, som er så karakteristiske for regionen.

Nedefra snor gaderne sig op mod den ældste del af byen på toppen. Deroppe finder du den stemningsfulde plads Piazza del Comune, der er omgivet maleriske og meget velbevarede stenhuse. Heroppe kan du også se en lille borg, der blev bygget i år 1103, som fuldender middealderstemningen i den lille bymidte perfekt.

På trods af sin beskedne størrelse har Pergine Valdarno alle de ting, der er nødvendige i for både de lokale og dig, som rejser hertil på ferie. I byen og nærområdet er således et supermarked, en slagter, en grønthandler, en bager og en kaffebar. Der er desuden et par restauranter i byen og endnu flere i de nærliggende nabobyer, hvor du kan glæde dig til at stifte bekendtskab med de mange lækkerier i det lokale køkken.

Berømte seværdigheder og uspoleret landsbyliv

Hvis du rejse til Pergine Valdarno, får du chancen for at opleve det autentiske toscanske landsbyliv. Den fredelige atmosfære er ideel til at komme ned i "ferietempo". Det er dog ikke mindst som udgangspunkt for udflugter, at byen for alvor kommer til sin ret som rejsemål. Pergine Valdarno ligger nemlig midt i en "gylden trekant" mellem Firenze, Siena og Arezzo. Det er ideelt, hvis du vil opleve disse tre vigtige kunst- og kulturhovedstæder i Toscana, men samtidig hver dag kunne trække dig tilbage til en fredelig base med en lille bys charme.

Udover de berømte kulturbyer, der er oplagte mål for dagsudflugter, når du rejser til Pergine Valdarno, er der også meget andet at opleve her. Regionen omkring landsbyen indbyder til ture - i bil, på cykel eller til fods - hvor du lidt på må og få uden en fast plan udforsker nogle af de mange hyggelige småbyer, naturområder og ikke mindst vingårde, der er åbne for besøgende. Faktisk kan du sagtens bruge det meste af ferien på blot at følge vinruter eller nyde livet i de hyggelige, uturistede landsbyer, som lever i skyggen af regionens mere kendte rejsemål.

Sådan booker du din rejse til Pergine Valdarno med Escapeaway

I søgemaskinen kan du nemt finde rejse til Pergine Valdarno, som passer til dig og dine planer for ferien. Hos os kan du vælge mellem afrejse fra København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamburg lufthavn - vi søger efter billige flybilletter til fx. Firenze eller Rom, fra alle flyselskaber. Når du kombinerer med et af vores udvalgte hoteller i Pergine Valdarno, kun med gode anmeldelser som en pakkerejse, er den sikret af Rejsegaranti, til nettets bedste pris.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Pergine Valdarno