Rejser til Pescaglia

Tag på ferie i charmerende Pescaglia - få kilometer fra ikoniske Lucca

Book din næste ferie med Escapeaway i Pescaglia, som ligger højt i bakkerne bag Lucca i det nordlige Toscana.

Vi er kommet til en ganske lille bjergby, men med sine små 4000 indbyggere udgør Pescaglia immervæk en af centrene heroppe i de smukke, men relativt øde, Apuanske Alper i baglandet bag Lucca. Pga. beliggenheden er byen ret godt forsynet med både spisesteder og caféer, og det skorter heller ikke på diverse indkøbsmuligheder.

Pescaglia ligger ret højt - i ca. 500m højde over havet - og fra mange punkter i byen er der en smuk udsigt mod syd i retning mod Lucca, og mod nord til de lidt højere bjergtinder, hvoraf Monte Pisanino er den højeste i hele 1.946 meter.

Byen omtales helt tilbage til romertiden, men i nyere tid mener man at kunne datere bosættelse fra omkring det 9. århundrede.

Kort over Pescaglia i Toscana

Ved at klikke på kortet over Pescaglia herunder får du adgang til mere information om området, samt beliggenhed for de forskellige ferieboliger, afstande til lufthavne og byer, og mulighed for at zoome ind og ud på kortet.

Book feriebolig i Pescaglia med Escapeaway

Hos Escapeaway er vi stolte af at kunne kalde os eksperter i rejser til Italien. Og intet område i Italien kender vi bedre end Toscana, hvor vi hvert år sender tusinder af danskere på en ferie, som de fleste husker resten af livet. Her kan du vælge, om du vil bo i villa, ferielejlighed eller på hotelværelse, og vi har gjort arbejdet for dig, med at vurdere og vægte de enkelte boliger. Alle er besøgt (og genbesøgt) af vores medarbejdere, så vi kan stå inde for kvaliteten.

Du kan bruge søgefunktionen i toppen af siden til at søge efter ferieboliger i nærheden af Pescaglia i Toscana, og indsætter du datoer med det samme, kan du se pris og tilgængelighed i søgeresultatet. Brug filtrene i siden til at vælge forskellige begrænsninger og krav.

Transport

Fra Pescaglia er der ca. en times kørsel til Pisas lufthavn Galileo Galilei, som det meste af sommerhalvåret har direkte flyforbindelse til Danmark. Vi anbefaler til enhver tid at du lejer en bil i lufthavnen, hvis du da ikke kører selv fra Danmark, som er ca. 1.800 km væk.

Fra Pisa køres mod Lucca på gode og brede veje, men herfra stiger vejen fra lavlandet og flodsletten, op mod Pescaglia, som du når enten via Serchio-dalen, eller den lidt kortere, men langt mere krogede vej gennem bjergene fra San Martino in Freddana. Et godt tip er at leje en bil, som er så lille som mulig, for i det her område er vejene smalle og svingene skarpe.

Restauranter og shopping

Pescaglia kan man gå til det hele. Alle byens funktioner ligger samlet i den gamle bykerne, hvor indkøb og restaurationer er placeret.

Lokale links

Du kan besøge byens officielle hjemmeside her.
Vejrudsigt for Pescaglia findes her.
Turistside for Lucca findes her.

Seværdigheder og udflugter

Fra Pescaglia er der to helt oplagte udflugtsmål i hovedbyen Lucca, og den lille storby Pisa med det utrolige tårn. Begge er must-sees, når man er i området.

Men med beliggenheden i De Apuanske Alper, er geografien i sig selv en helt oplagt attraktion, som bl.a. giver mulighed for at dyrke "canyoning", som er en helt speciel form for vandring, hvor man dyrker det vilde terræn og bevæger sig gennem smalle kløfter, over brusende vandløb og gennem rasende vandfald. Det kræver naturligvis en vis fysik, men er ellers sikkert i selskab med erfarne guider.

Fra Pescaglia er det desuden muligt at køre til kysten ved Viareggio på ca. en time, og tage sig en svalende dukkert i Det Tyrrhenske Hav, og her opleve Toscana på en lidt anderledes måde.

Klik på fanen "udflugter" herover og få flere tips til gode ture i området.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Pescaglia