Rejser til Piancastagnaio

Middelalderby med forkærlighed for kastanjer

Middelalderbyen Piancastagnaio ligger idyllisk på skråningerne af Monte Amiata, en udslukt vulkan der er kendt for sine kastanjeskove.

Omgivelserne er da også noget nær ideelle for dig, som holder af aktive ferier i smuk natur. Der er rig mulighed for at udforske omgivelserne på cykel, rideture eller til fods. Dertil kommer talrige velbevarede landsbyer, som har masser af middelalderstemning. Dette finder du også til overflod i Piancastagnaios smalle gader blandt de mange flotte, rustikke bygninger.

Piancastagnaio er opkaldt efter det latinske castanea, som henviser til de mange kastanjer i området. Hvert år den 1. november afholdes festivalen “Sagra della Crastata”, hvor du kan nyde en bred selektion af lækre, lokale delikatesser baseret på kanstanjer. Dertil kommer naturligvis et godt udvalg af lokale vine.

Kort over Piancastagnaio i Toscana

Klik på kortet og få et overblik over byen, samt de hoteller og ferieboliger vi tilbyder i dette område af regionen Toscana.



De bedste ferieboliger og hotelelr i Piancastagnaio

Her hos Escapeaway Rejser kan du finde hundredvis af håndplukkede ferieboliger i Italien - særligt i Toscana er vores udvalg stort. Vil du finde de bedste hoteller, ferielejligheder og villaer i Piancastagnaio? Så indtast dine feriedatoer i søgemaskinen øverst på denne side. Så vil du hurtigt få en oversigt over tilgængelig indlogering i og omkring byen. Du kan dernæst ved hjælp af vores boligbeskrivelser nemt finde det sted, som bedst lever op til dine ønsker for ferien i Toscana.

 

Lokale links

Byens officielle hjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Piancastagnaio