Rejser til Piazza al Serchio

Uberørt natur og ægte landliv

Vi befinder os her i en del af Toscana, som selv langt de fleste toscanere ikke kender særlig godt. Det gør dog ikke byen et mindre interessant rejsemål.

Heroppe i den nordvestlige del af regionen er der få vinmarker, ikke mange turister, og der er langt mellem de obligatoriske seværdigheder, men til gengæld er luften frisk, naturen uberørt, og kulinariske specialiteter som ost, pølser og meget andet (der skal opleves) usædvanlig lækre.

I Piazza al Serchio finder du tre restauranter, et supermarked, bager, delikatessebutik, bank, benzinstation, apotek og meget andet.

Piazza al Serchio betyder "markedet ved floden Serchio", for byen har siden middelalderen været et mødested for beboerne i de omkringligende dale og bjerge. Hele kommunen tæller ikke mere end 2500 indbyggere, men i byen er der alligevel togstation, således at man let kan komme til fx Lucca og Cinque Terre.

Kort over Piazza al Serchio

Klik på kortet nedenfor, hvis du vil have et overblik over byen, samt hvilke ferieboliger vi tilbyder i denne del af Toscana. Ferieboliger i Piazza al Serchio

Selvom turismen ikke er så veludviklet i denne del af Toscana, er det dog muligt også her at finde hoteller, ferielejligheder eller villaer i Piazza al Serchio. Vi har stor erfaring i at håndplukke de ferieboliger, hvor du kan slappe rigtig af og har et godt udgangspunkt for at opleve det ægte Italien.

Brug søgemaskinen øverst på siden til at finde alle ledige indlogeringsmuligheder i din ferie. Boligerne du finder i oversigten er alle personligt udvalgt af os og vores beskrivelser er skrevet med "skandinaviske øjne". Vi sætter en ære i, at du som gæst ved hvad du får.

Måske vil du se såkaldte agriturismo'er i søgeresultatet. Et agriturismo i Toscana er oplagte for dig, som ønsker en ferie i rolige omgivelser på landet. Her bor du for eksempel på et charmerende Bed and Breakfast eller i en rummelig lejlighed på en gård. Ofte er der restaurant på stedet eller eget køkken, hvor I selv kan eksperimentere med de gode lokale råvarer.

Lufthavne og transport

Hvis ikke du vil køre hele turen fra Danmark, er der gode muligheder for at flyve til Toscana. Når du skal på ferie i Piazza al Serchio, ligger Pisa Lufthavn nærmest, men også blandt andet Firenze Lufthavn er inden for rækkevidde. Der er normalt gode muligehder for at finde direkte forbindelser til disse fra danske lufthavne. 

Lander du i Pisa, er der togforbindelse hele vejen til Piazza al Serchio. Fra Firenze kan du tage bus til Lucca og her skifte til tog det sidste stykke. Du kan naturligvis også vælge at leje en bil i lufthavnen. Trods de gode forbindelser med offentlig transport, er der flere fordele ved en kør-selv ferie i Toscana. Den primære forskel er, at du får friheden til at være din egen rejseleder helt uafhængig af køreplaner. Så kan du holde ind, hvis du tilfældigvis passerer en lille hyggelig restaurant eller et flot udsigtspunkt.

Bestil en pakkerejse til Piazza al Serchio i Toscana

Har du udover en feriebolig brug for at finde flybilletter til din ferie i Piazza al Serchio? Du kan bestille begge dele her hos Escapeaway Rejser som en samlet pakke. Vil du også gerne booke en lejebil til ferien, kan du også gøre det i samme omgang. Det er nemmere end at skulle sammensætte en rejse selv og ligeså billigt. Dertil kommer, at pakkerejser er dækket af Rejsegarantifonden og pakkerejseloven. Ligeledes vil din rejse være dækket af vores udvidet ansvarsforsiking.

>> Læs mere om vores pakkerejser med fly til Toscana.

Udflugter

Du bor ideelt for en ferie med både kultur- og naturoplevelser i marmorbjergene. Tag for eksempel til Equi Terme og Vindgrotten, hvor du udover de spændende grotter kan nyde helsegivende termiske kilder, der tidligere blev anset for at kunne kurere sygdomme af forskellig art, men som i dag nyde for velvære af alle.

Kulturelt er det interessant at udforske nærområdets charmerende middeladerbyer som for eksempel Barga eller Garfagnana, der har masser af stemningsfulde bygninger og smalle gader. Lidt længere væk er en større by som Lucca et oplagt mål for en dagsudflugt. Efter vores mening hører den til blandt Toscanas smukkeste byer. 

Lokale links

Byens officielle hjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Piazza al Serchio

Hvad siger gæsterne i Piazza al Serchio?

8,3
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 81 anmeldelser