Rejser til Pieve al Toppo

Pieve al Toppo ligger knap 10 kilometer fra Arezzo i det østlige Toscana. Der er tale om en lille forstad, som fremstår lys og åben med en blanding af fredfyldte boligområder samt lidt forretninger og spisesteder langs hovedvejene. Rejser du til Pieve al Toppo, har du her en god base for en ferie i Toscana fyldt med nye spændende oplevelser og indtryk.

I selve Pieve al Toppo er der ganske vist ikke rigtigt nogen af de seværdigheder, som har gjort denne region til et af Italiens mest populære rejsemål. Til gengæld er du blot få minutters kørsel fra det stemningsfulde middelaldercentrum i Arezzo, som blandt andet har dannet kulisse for Roberto Benignis Oscarbelønnede film 'Livet er smukt' fra 1997. Her kan du sætte dig på en af fortovsrestauranterne på Piazza Grande, der ifølge kendere regnes blandt de kønneste bytorve i Toscana.

Sammenlignet med regionens mere berømte byer er det endnu ikke så mange turister, der har fundet vej til Aresso og da slet ikke til Pieve al Toppo. Det er dog blot en fordel for dig, som rejser hertil for at opleve det ægte Toscana. Provinshovedstaden Arezzo er desuden bare ét af mange spændende udflugtsmål inden for din rækkevidde.

Velbevarede middelalderbyer som Cortona og Lucignano er for eksempel også værd at udforske nærmere, hvilket du nemt kan gøre på en rejse til Pieve al Toppo. Ligeledes er Siena og Firenze, to af regionens kulturelle højborge, ikke længere væk, end at du har god tid til at gå i dybden med dem på en dagsudflugt. De kan nås med tog eller bus fra Arezzo, men generelt får du mere ud af en rejse til Pieve al Toppe, hvis du har en bil til rådighed. Kører du ikke hele vejen til Italien i egen bil, anbefaler vi derfor, at du booker en lejebil hjemmefra.

Book din rejse til Pieve al Toppo i dag

Brug søgemaskinen her på siden til at bestille din rejse i dag. I søgemaskinen har vi samlet vores håndplukkede hoteller og ferieboliger i Pieve al Toppo. Du kan samtidig finde billige flybilletter til en af nærmeste lufthavne ved for eksempel ved Firenze eller Pisa. Du vælger selv om du vil rejse fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamborg.

Det er ikke blot mere praktisk at bestille samlet pakkerejse med både hotel og fly. Der er yderligere den fordel, at den så er sikret af Rejsegaranti. Sådan er en rejse med Escapeaway.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Pieve al Toppo